Reţetă desert, fără zahăr şi făină. Prăjitura cu banane care nu îngraşă!

1 prajitura cu banane fara zahar si faina jpg jpeg

Visezi să mănânci dulce fără să te îngraşi? Da, se poate, iar în acest sens îţi recomandăm cea mai delicioasă reţetă de prăjtură cu banane. Se prepară simplu, iar marele avantaj este că nu conţine zahăr sau făină. O poţi găti pentru întreaga familie, căci toţi o vor adora.

Ingrediente Prăjitura cu banane care nu îngraşă

4 banane coapte 4 ouă 1/2 ceaşcă fulgi de ovăz pisaţi o ceaşcă de stafide o ceaşcă ulei de măsline 2 linguri bicarbonat de sodiu un vârf de cuţin de scorţişoară

Citeşte şi: Cum faci cel mai bun vin fiert - reţeta pe care trebuie să o încerci

Mod de preparare Prăjitura cu banane care nu îngraşă!

Înainte de a te apuca de prepararea ei, aprinde cuptorul. Într-un vas, amestecă bine bananele, ouăle întregi şi uleiul de măsline în aşa fel încât să obţii o pastă omogenă. Adaugă, apoi, stafidele şi amestecă din nou. În fine, adaugă fulgii de ovăz pisaţi, scorţişoara şi bicarbonatul, potrivit avantaje.ro.

Pui cu miere şi muştar, o reţetă perfectă

Unge o formă de prăjitură cu ulei de măsline şi presară fulgi de ovăz mărunţiţi, cam cât iei de două-trei ori cu vârful degetelor. Adaugă compoziţia în formă şi bagă prăjitura în cuptorul preîncălzit timp de 35 de minute, la foc mediu.

Poftă bună!