Reţeta zilei: Crap în sos de roşii
Peştele este un ingredient care se poate prepara în nenumărate feluri, cum este acest crap în sos de roşii.
De ce ai nevoie crap în sos de roşii
2 cepe
2 morcovi
300 g mazăre
150 ml suc de roşii
2 fileuri crap
sare
piper
2 foi de dafin
2 linguri ulei
Cum se prepară crap în sos de roşii
Căleşti în ulei cepele tocate şi morcovii daţi prin răzătoarea mică. După 3-4 minute,adaugi mazărea,torni un pahar de apă şi ţii până scade sosul la jumătate. Aşezi peştele tăiat bucăţi,torni sosul de roşii şi condimentezi cu foi de dafin,sare şi piper după gust. Mai ţii pe foc până ce peştele s-a pătruns. Dacă mai este nevoie,mai torni puţină apă fierbinte.
2 porţii
Preparare 40’
Dificultate mică