Reţeta zilei: Pulpe de pui gratinate

1 75143 original jpg jpeg

Dacă vrei ca pulpele de pui să nu fie uscate după ce le pui pe grătar, atunci trebuie să ştii că suculenţa lor depinde în principal de modul de preparare.

Pentru ca pulpele de pui să fie suculente,trebuie să le laşi la marinat cu o noapte înainte. Pregăteşte-le, lasă-le în frigider şi găteşte-le a doua zi.

Ai nevoie de:

-4 pulpe de pui spălate şi curăţate-3 ceşti de iaurt-1 lingură de sare-1 lingură de piper-¼ ceaşcă de suc de lămâie-1 lingură de busuioc/cimbru uscat-boia dulce (opţional)

Mod de preparare:

Pune într-un castron mare iaurtul,sarea,piperul,sucul de lămâie,boia dulce şi busuiocul/cimbrul şi amestecă. Aşază pulpele de pui în amestecul obţinut şi acoperă vasul cu folie de plastic.

Lasă-l la frigider toată noaptea şi scoate-l înainte de a pune pulpele pe grătar. Nu le lăsa să se rumenească prea tare. Pentru a te asigura că puiul este bine făcut,verifică cu o furculiţă şi întoarce-le de mai multe ori de pe o parte pe cealaltă.



Recente

Budinca de fasole verde  Sursa foto shutterstock 1245157390 jpg
roșcată  Shutterstock jpg
Aliment previne imbatranirea prematura  Sursa foto shutterstock 141481627 jpg
Placinta de branza de vaci  Sursa foto shutterstock 1323096947 jpg
cadouri de lux craciun jpg
shutterstock 2300611293 jpg
Tendinte in manichiura 2025  Sursa foto shutterstock 2558099953 jpg
shutterstock 2346313049 jpg
Cartofi crocanti  Sursa foto shutterstock 1913264548 jpg
Adolescent stand la birou 2278849883 jpg
okmagazine ro tv smart samsung  jpg
Strudel cu mere  Sursa foto shutterstock 739280095 jpg
ClickPentruFemei (2) (3) jpg
shutterstock 1754480510 jpg
Tocinei Sursa foto shutterstock 2161251405 jpg
Merita sa iei suplimente alimentare sau nu  Sursa foto shutterstock 2531363947 jpg
Placinta cu pere  Sursa foto shutterstock 695213329 jpg
shutterstock 447885067 jpg
Metoda finalandeza de a incalzi casa  Sursa foto shutterstock 2390967661 jpg
Supa crema de fasole verde  Sursa foto shutterstock 2292716465 jpg