Reţeta zilei: Roşii umplute cu paste şi carne
Roşiile sunt ingredientele vedetă ale verii. Dulci şi suculente, ele nu trebuie să lipsească din preparatele tale.
Ingrediente
300 g spaghete7 roşii300 g piept de pui1 dovlecel50 g unt300 g caşcavalsarecâteva fire de ceapă verde,tăiate fin
Preparare
Fierbi spaghetele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Pui la fiert pieptul de pui în apă cu sare. Speli roşiile,le tai căpăcelele şi le scobeşti pe interior. Când pastele sunt gata,le amesteci cu unt. Pieptul de pui îl tai cubuleţe. Pui spaghetele în fiecare roşie,adaugi bucăţi de pui şi acoperi cu caşcaval răzuit. Aşezi felii de dovlecel printre roşii,în tavă. Dai la cuptorul preîncălzit 20 de minute,până se topeşte caşcavalul. Înainte de a servi,presari ceapa verde.
Foto:Profimedia