Ruladă cu cremă de brânză şi căpşuni

1 68653 original jpg jpeg

Mai ai în cămară un borcan de gem de căpşuni? Un motiv numai bun să prepari această ruladă cu cremă de brânză şi căpşuni.

De ce ai nevoie pentru ruladă cu cremă de brânză şi căpşuni

Pentru blat

95 g făină

1 linguriţă praf de copt

1 praf de sare

4 ouă

150 g zahăr

1 lingură esenţă de vanilie

2 linguri ulei

Pentru umplutură

1 borcan gem de căpşuni

250 g cremă de brânză

50 g zahăr pudră

240 ml frişcă

1 linguriţă esenţă de vanilie

zahăr pudră,pentru decor

căpşuni,pentru decor

Cum se prepară rulada cu cremă de brânză şi căpşuni

Amesteci făina cu praful de copt. Baţi ouăle cu zahărul şi esenţa de vanilie. Adaugi uleiul în fir subţire şi făina. Torni compoziţia în tava de la cuptor,tapetată,şi o ţii până trece testul scobitorii.

Presari zahăr pudră pe un prosop,răstorni blatul,scoţi hârtia de copt şi rulezi strâns. Mixezi crema de brânză cu zahărul,smântâna şi esenţa de vanilie. Derulezi foaia,întinzi gemul,iar deasupra crema de brânză. Rulezi şi presari zahăr pudră. Dai la frigider rulada pentru o oră. O decorezi cu căpşuni proaspete,tăiate.

Sursa foto http://www.homecookingadventure.com