Ruladă cu cremă de brânză şi căpşuni

Mai ai în cămară un borcan de gem de căpşuni? Un motiv numai bun să prepari această ruladă cu cremă de brânză şi căpşuni.
De ce ai nevoie pentru ruladă cu cremă de brânză şi căpşuni
Pentru blat
95 g făină
1 linguriţă praf de copt
1 praf de sare
4 ouă
150 g zahăr
1 lingură esenţă de vanilie
2 linguri ulei
Pentru umplutură
1 borcan gem de căpşuni
250 g cremă de brânză
50 g zahăr pudră
240 ml frişcă
1 linguriţă esenţă de vanilie
zahăr pudră,pentru decor
căpşuni,pentru decor
Cum se prepară rulada cu cremă de brânză şi căpşuni
Amesteci făina cu praful de copt. Baţi ouăle cu zahărul şi esenţa de vanilie. Adaugi uleiul în fir subţire şi făina. Torni compoziţia în tava de la cuptor,tapetată,şi o ţii până trece testul scobitorii.
Presari zahăr pudră pe un prosop,răstorni blatul,scoţi hârtia de copt şi rulezi strâns. Mixezi crema de brânză cu zahărul,smântâna şi esenţa de vanilie. Derulezi foaia,întinzi gemul,iar deasupra crema de brânză. Rulezi şi presari zahăr pudră. Dai la frigider rulada pentru o oră. O decorezi cu căpşuni proaspete,tăiate.
Sursa foto http://www.homecookingadventure.com