Ruladă cu portocale

1 53666 original jpg jpeg

Ingrediente:Pentru blat:100 g făină, 3 ouă,100 g zahăr,1/2 linguriţă praf de copt, 1 linguriţă coajă rasă de portocală.Pentru umplutură: 200 ml frişcă lichidă,1 lingură lichior de portocale,1 portocală. Pentru decor:200 g fulgi de ciocolată

Cum se prepară:

1 Se bat ouăle spumă împreună cu zahărul. Se adaugă coaja de portocală şi se încorporează uşor făina amestecată cu praful de copt. Se toarnă aluatul într-o tavă de 20x24 cm unsă şi tapetată şi se coace,la foc potrivit,10 minute.

2 Se răstoarnă blatul pe un prosop umezit,se rulează cu tot cu prosop şi se lasă la răcit.

3 Se desface blatul cu ­mare grijă să nu se rupă,se întinde deasupra lui frişca bătută cu lichiorul de portocale (păstrând patru linguri de frişcă pentru decor),se adaugă felii de portocală şi se rulează din nou blatul,cu umplutura în interior.

4 Se unge deasupra cu frişca oprită şi se presară cu fulgi de ciocolată. Se lasă la rece 2-3 ore,înainte de a fi tăiată felii.



Recente

clickpentrufemei ro imam kurniawan qoGdi3R3ekQ unsplash jpg
pexels heyho 6585753 jpg
Chiftele cu spanac  Sursa foto shutterstock 2025214406 jpg
shutterstock 2452382063 jpg
shutterstock 2277522461 (1) jpg
Mulțumim, Daniela, Emilia și Marian! (2) jpg
Beneficiile utilizării unui cap de manechin cu păr natural pentru practica de hairstyling jpg
Ce instrumente nu ar trebui să lipsească din trusa unui tehnician de unghii jpg
Cornuri in doua culori  Sursa foto shutterstock 31163509 jpg
Clatite cu branza si spanac  Sursa foto shutterstock 1415857712 jpg
2148845995 jpg
Organizarea meselor zilnice pentru femeia modernă cum să folosești eficient lada frigorifică jpeg
Prajtura cu nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 1928203232 jpg
Budinca de orez cu peste  Sursa foto shutterstock 480607888 jpg
shutterstock 256424824 jpg
shutterstock 1379805665 jpg
Guguluf cu gem  Sursa foto shutterstock 2504637363 jpg
shutterstock 492832387 jpg
curatenie   shutterstock 2087041777 jpg
shutterstock 551226070 jpg