Ruladă de curcan
Ai nevoie de:1 kg piept de curcan, 300 g spanac, 2 linguri unt, 300 g bacon, 2-3 căţei usturoi, 1 praf de sare, 2 ouă, piper, 400 ml supă de pui.
Speli spanacul,îl tai şi-l căleşti 2-3 minute în unt,împreună cu usturoiul. Filetezi pieptul de curcan,îl baţi puţin cu ciocanul şi-l condimentezi cu sare şi piper după gust.
Amesteci spanacul cu ouăle bătute,puţin piper şi baconul tocat. Umpli pieptul,îl rulezi şi-l fixezi cu o sfoară. Pui rulada într-o tavă,împreună cu supa de pui.
Acoperi tava cu o folie şi laşi rulada la foc mic,până ce furculiţa intră cu uşurinţă în ea. Dai folia la o parte şi mai laşi 10 minute să se rumenească.
1 ruladă
Preparare 120’
Dificultate medie