Ruladă din carne
Ce zici de o ruladă din carne tocată? Sună delicios, nu-i aşa? Vezi cum se prepară în cele ce urmează!
Dificultate medie / Preparare: 1 h 15' / 1 RULADĂ
Ai nevoie de
800 g carne de vită tocată
3-4 căţei de usturoi
1 linguriţă boia iute
2 cepe
1 ou
1 gălbenuş
2 felii de pâine înmuiate în lapte
ulei
sare
piper
pătrunjel, pentru decor
Mod de preparare:
Amesteci carnea tocată cu boiaua, usturoiul tocat, sare şi piper, după gust. Toci cepele şi le căleşti în puţin ulei până când devin sticloase. După ce se răcoresc, le adaugi peste carne împreună cu oul bătut, gălbenuşul şi cu pâinea bine stoarsă. Omogenizezi compoziţia, rulezi carnea şi o aşezi într-o tavă de chec pe care ai uns-o cu ulei. O dai la copt până se rumeneşte. La servire, o decorezi cu pătrunjel.