Rulouri de curcan la cuptor

1 80166 original jpg jpeg

Fraged şi sărac în grăsimi, pieptul de curcan este o sursă excelentă de proteine, recomandat adeseori în regimurile de slăbit.

Rulouri de curcan la cuptor

Dificultate medie Preparare 50’4 porţii

Ai nevoie de

6 felii de pâine

2-3 linguri ulei

1 legătură pătrunjel mărunţit

150 g caşcaval ras

2-3 căţei de usturoi

4 fileuri piept de curcan

sare

piper

4 felii bacon

4 felii mozzarella

4 măsline

cuşcuş, opţional

Pasul 1

profimedia 0235972389 jpg jpeg

Fărâmiţezi pâinea cu ajutorul unui blender. Pentru a căpăta o textură crocantă, o pui la prăjit 2-3 minute, într-o tigaie cu ulei încins, apoi o treci din nou prin blender. Adaugi pătrunjelul, caşcavalul, căţeii de usturoi feliaţi şi mixezi până obţii un amestec fin. Îl răstori pe o farfurie.

Pasul 2

profimedia 0235972368 jpg jpeg

Speli carnea, o laşi să se usuce şi o baţi cu un ciocan de şniţele. O condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Pasul 3

Treci fileurile, pe ambele părţi, prin amestecul cu pâine. Pui pe fiecare bucată o felie de şuncă, una de mozzarella, rulezi şi decorezi cu o măslină.

Pasul 4

profimedia 0235972287 jpg jpeg

Aşezi rulourile într-o tavă cu hârtie de copt şi le dai 40-45 de minute la cuptorul încins. Le serveşti, dacă doreşti, cu garnitură de cuşcuş.