Rulouri de curcan la cuptor
Fraged şi sărac în grăsimi, pieptul de curcan este o sursă excelentă de proteine, recomandat adeseori în regimurile de slăbit.
Rulouri de curcan la cuptor
Dificultate medie Preparare 50’4 porţii
Ai nevoie de
6 felii de pâine
2-3 linguri ulei
1 legătură pătrunjel mărunţit
150 g caşcaval ras
2-3 căţei de usturoi
4 fileuri piept de curcan
sare
piper
4 felii bacon
4 felii mozzarella
4 măsline
cuşcuş, opţional
Pasul 1
Fărâmiţezi pâinea cu ajutorul unui blender. Pentru a căpăta o textură crocantă, o pui la prăjit 2-3 minute, într-o tigaie cu ulei încins, apoi o treci din nou prin blender. Adaugi pătrunjelul, caşcavalul, căţeii de usturoi feliaţi şi mixezi până obţii un amestec fin. Îl răstori pe o farfurie.
Pasul 2
Speli carnea, o laşi să se usuce şi o baţi cu un ciocan de şniţele. O condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Pasul 3
Treci fileurile, pe ambele părţi, prin amestecul cu pâine. Pui pe fiecare bucată o felie de şuncă, una de mozzarella, rulezi şi decorezi cu o măslină.
Pasul 4
Aşezi rulourile într-o tavă cu hârtie de copt şi le dai 40-45 de minute la cuptorul încins. Le serveşti, dacă doreşti, cu garnitură de cuşcuş.