Rulouri de vinete cu brânză feta. N-ai mai mâncat vinete aşa!
Te-ai obișnuit să pui vinete în tocănițe, umplute sau musaca, dar aceste rulouri de vinete cu brânză feta sunt cu totul deosebite. Mai mult, sunt ușor de pregătit într-un timp scurt. Descoperă cum să le faci pas cu pas!

Ingrediente pentru două porții
1 vânătă
30 ml ulei
2 căței de usturoi
sare
piper
1 roșie mare
150 g brânză feta
pătrunjel
Te-ar mai putea interesa: Rulouri cu ouă şi bacon
Mod de preparare
Tai vânăta felii de 0,5 cm, le sărezi pe ambele părți și le lași 20 de minute, pentru a ieși amărala, apoi le ștergi cu un șervet de hârtie. Zdrobești cățeii de usturoi și-i amesteci cu uleiul, apoi adaugi sare și piper, după gust.
Vezi și: Reţetă de post. Chiftele de vinete
Ungi feliile cu uleiul aromat și le rumenești pe grătar cinci minute, pe fiecare parte, până se înmoaie.
Între timp, frămânți brânza feta. Pui pe fiecare felie de vănătă câte o lingură de brânză, o felie de roșie și pătrunjel, apoi le rulezi. Opțional, le poți fixa cu scobitori.
FOTO: Shutterstock































