Salată de cuşcuş cu roşii

1 70374 original jpg jpeg

Salata de cuşcuş cu roşii este perfectă pentru zilele caniculare,

Ingrediente

4 roşii medii

4 fire ceapă verde

1 legătură pătrunjel

200 g cuşcuş

sare

piper

1 lingură zeamă de lămâie

2 linguriţe ulei

Mod de preparare

Fierbi apă cu puţină sare şi o torni peste cuşcuşul pus într-vas adânc,cât să-l acopere bine. Laşi cuşcuşul să se hidrateze cam 20 de minute,timp în care îl mai afâni din când în când cu o furculiţă. Mai adaugi apă dacă ţi se pare insuficientă. Între timp,tai roşiile,ceapa verde şi pătrunjelul. Amesteci cuşcuşul cu roşiile şi ceapa verde,cu uleiul,zeama de lămâie,potriveşti de sare şi piper.  Serveşti salata ornată cu pătrunjel.

Dificultate mică

30’

4 porţii