Sfaturile lui Cătălin Scărlătescu pentru un cozonac bine crescut, pufos şi delicios

1 shutterstock 1607914339 jpg jpeg

Fie că suntem novici în bucătărie, fie că avem o experienţă bogată, un cozonac e întotdeauna o provocare. Crăciunul se apropie, iar acest desert tradiţional nu poate lipsi de Sărbători. Dacă te-ai hotărât să-l prepari acasă şi să simţi aroma lui inconfundabilă, iată câteva sfaturi de la chef Cătălin Scărlătescu, pentru a obţine un cozonac bine crescut, pufos şi delicios.

Un cozonac tradiţional iese în evidenţă datorită aluatului pufos şi aromat, dar şi datorită umpluturii cu gust bogat de nucă şi cacao. Un cozonac delicios este o reală provocare. Succesul depinde de calitatea făinii, de timpul dedicat frământării, de cât de bun este cuptorul (să nu ardă, să coacă bine pe toate părţile, să aibă intensitatea flăcării potrivită) şi de multe alte secrete.

Respectaţi întocmai reţeta aleasă şi ţine cont de următoarele trucuri propuse de chef Cătălin Scărlătescu! Te vor ajuta să ai cozonaci gustoşi şi pufoşi!

FOTO Shutterstock



Recente

Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg
foto  jpg
Ce stiluri de design interior sunt in tendinte pentru amenajarea bucatariei jpg
Cum sa ti mentii urechile curate in mod corect  Sursa imagine shutterstock 1689079585 jpg
2 jpg
haine pentru doamnele cu parul carunt jpg
Efectele secundare ale pastilele pentru somn jpg
Regina adâncurilor, scufundări  sursa   Shutterstock jpg
otet jpg
Click! pofta buna jpg
Cele mai bune alimente pentru rinichi  jpg
Maini tinand un pahar cu apa jpeg
haine  jpg
pliculețul de ceai  sursa   Shutterstock jpg
rozacee acid azelaic shutterstock 1498857530 jpg
Cum iti poate afecta consumul de alcool pielea  Sursa imagine Pixabay jpg
raceala, gripa, simptome jpg
Faci asta zilnic fara sa stii ca iti ia ani din viata  Sursa foto Pixabay jpg