Spaghete bolognese cu pui. Reţeta Marthei Stewart

1 71522 original jpg jpeg

Martha Stewart ne recomandă o versiune light a spaghetelor bolognese. Ce ne-ar convinge să prepară această reţetă ai ei? Carnea tocată de pui, ţelina şi roşiile. La final vei obţine o mâncare extrem de savuroasă.

Spaghete bolognese cu pui. Reţeta Marthei Stewart – Ingrediente

2 linguri ulei de măsline extra virgin (mai mult pentru stropit)

1 ceapă mică,tăiată fin

1 tijă de ţelină,tăiată fin,plus frunze de ţelină pentru servire

2 morcovi potriviţi,curăţaţi şi tocaţi

sare

piper negru măcinat

450 g carne tocată de pui

3 linguri pastă de tomate

120 ml vin alb sec

180 ml lapte integral

400 g roşii întregi de la conservă,în suc propriu,pasate

450 g paste (tagliatelle,pappardelle sau fettuccine)

Pentru servire

parmezan ras,după gust

nucşoară măcinată,opţional