Spaghete bolognese cu pui. Reţeta Marthei Stewart
Martha Stewart ne recomandă o versiune light a spaghetelor bolognese. Ce ne-ar convinge să prepară această reţetă ai ei? Carnea tocată de pui, ţelina şi roşiile. La final vei obţine o mâncare extrem de savuroasă.
Spaghete bolognese cu pui. Reţeta Marthei Stewart – Ingrediente
2 linguri ulei de măsline extra virgin (mai mult pentru stropit)
1 ceapă mică,tăiată fin
1 tijă de ţelină,tăiată fin,plus frunze de ţelină pentru servire
2 morcovi potriviţi,curăţaţi şi tocaţi
sare
piper negru măcinat
450 g carne tocată de pui
3 linguri pastă de tomate
120 ml vin alb sec
180 ml lapte integral
400 g roşii întregi de la conservă,în suc propriu,pasate
450 g paste (tagliatelle,pappardelle sau fettuccine)
Pentru servire
parmezan ras,după gust
nucşoară măcinată,opţional