Sufleu de conopidă

1 57952 original jpg jpeg

Ai nevoie de: 1 conopidă, 4 ouă, 1 cană caşcaval răzuit, 4 linguri unt topit, nucşoară, sare, piper

Cum se prepară

Tai bucheţelele de conopidă şi le speli. Le fierbi în apă cu sare până când se înmoaie. Scurgi apa şi laşi deoparte până se mai răcesc.

Încingi cuptorul. Zdrobeşti conopida până obţii un piure. Separi gălbenuşurile de albuşuri. Adaugi gălbenuşurile,brânza,trei linguri de unt topit,piperul,puţină nucşoară şi amesteci bine. Baţi albuşurile spumă. Încorporezi uşor,în trei tranşe,în compoziţia de conopidă. Ungi cu restul de unt,ori o formă de copt mai mare sau patru mai mici. Torni compoziţia.

Laşi la copt 20-25 de minute sau până se rumeneşte pe deasupra. Evită să deschizi uşa cuptorului cât sunt sufleurile la copt! Seveşti cât sunt calde.

Pentru 4 porţii

Preparare 40’

Dificultate mică



Recente

clickpentrufemei ro imam kurniawan qoGdi3R3ekQ unsplash jpg
pexels heyho 6585753 jpg
Chiftele cu spanac  Sursa foto shutterstock 2025214406 jpg
shutterstock 2452382063 jpg
shutterstock 2277522461 (1) jpg
Mulțumim, Daniela, Emilia și Marian! (2) jpg
Beneficiile utilizării unui cap de manechin cu păr natural pentru practica de hairstyling jpg
Ce instrumente nu ar trebui să lipsească din trusa unui tehnician de unghii jpg
Cornuri in doua culori  Sursa foto shutterstock 31163509 jpg
Clatite cu branza si spanac  Sursa foto shutterstock 1415857712 jpg
2148845995 jpg
Organizarea meselor zilnice pentru femeia modernă cum să folosești eficient lada frigorifică jpeg
Prajtura cu nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 1928203232 jpg
Budinca de orez cu peste  Sursa foto shutterstock 480607888 jpg
shutterstock 256424824 jpg
shutterstock 1379805665 jpg
Guguluf cu gem  Sursa foto shutterstock 2504637363 jpg
shutterstock 492832387 jpg
curatenie   shutterstock 2087041777 jpg
shutterstock 551226070 jpg