Supă de ceapă cu crutoane şi parmezan

1 68901 original jpg jpeg

Supa de ceapă este originară din Franţa şi este una dintre cele mai apreciate supe pentru savoarea şi simplitatea sa. Desigur, reţetele diferă de la bucătar la bucătar, în funcţie de regiune sau preferinţe. Iată mai jos o reţetă simplă pentru supa de ceapă, cu ajutorul căreia îţi poti surprinde familia sau invitaţii, fără să petreci prea mult timp în bucătărie.

Ingrediente (4 porţii)

4 cepe galbene mari

1 păstârnac

1 morcov

1 lingură pastă de tomate

100 ml ulei de măsline

piper boabe

cimbru

sare

4 felii de pâine albă feliată

parmezan ras

Mod de preparare

Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit în uleiul de măsline. Morcovul şi păstârnacul se dau pe răzătoare şi se adaugă la ceapă.



Recente

Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg