Supă de peşte, ideală pentru cină

1 79318 original jpg jpeg

 O reţetă uşoară şi absolut delicioasă, supa de peşte e ideală pentru cină. Încearcă această reţetă specială de supă de peşte cu praz!

Ai nevoie de

1 kg peşte alb curăţat

1 ceapă

1 tijă praz

3 morcovi

4 căţei de usturoi

4 cartofi

1 linguriţă boia, după gust

1 linguriţă cimbru

3 frunze de dafin

4-5 linguri ulei

apă

sare

Mod de preparare supă de peşte

Cureţi ceapa şi morcovii, îndepărtezi primele frunze de la praz, apoi le toci. Le căleşti în ulei până când se înmoaie, apoi adaugi cartofii curăţaţi, tăiaţi cubuleţe, boiaua, cimbrul, frunzele de dafin, căţeii de usturoi tocaţi şi apă cât să depăşească cu 2-3 degete ingredientele. Condimentezi cu sare după gust. Acoperi şi laşi să fiarbă până când se înmoaie cartofii şi adaugi peştele tăiat bucăţi. Ţii pe foc 10 minute şi dai deoparte. Serveşti supa fierbinte.

4 porţii

Preparare 1 h

Dificultate medie