Supă de peşte, ideală pentru cină

O reţetă uşoară şi absolut delicioasă, supa de peşte e ideală pentru cină. Încearcă această reţetă specială de supă de peşte cu praz!
Ai nevoie de
1 kg peşte alb curăţat
1 ceapă
1 tijă praz
3 morcovi
4 căţei de usturoi
4 cartofi
1 linguriţă boia, după gust
1 linguriţă cimbru
3 frunze de dafin
4-5 linguri ulei
apă
sare
Mod de preparare supă de peşte
Cureţi ceapa şi morcovii, îndepărtezi primele frunze de la praz, apoi le toci. Le căleşti în ulei până când se înmoaie, apoi adaugi cartofii curăţaţi, tăiaţi cubuleţe, boiaua, cimbrul, frunzele de dafin, căţeii de usturoi tocaţi şi apă cât să depăşească cu 2-3 degete ingredientele. Condimentezi cu sare după gust. Acoperi şi laşi să fiarbă până când se înmoaie cartofii şi adaugi peştele tăiat bucăţi. Ţii pe foc 10 minute şi dai deoparte. Serveşti supa fierbinte.
4 porţii
Preparare 1 h
Dificultate medie