Vinete pane, cea mai simplă reţetă

De ce să nu profităm de toamnă şi să testăm o reţetă delicioasă de vinete, legumele vedetă ale acestui sezon minunat? Simplu de pregătit, cu puţine calorii şi absolut delicioase, vinetele pane sunt savuroase.
Dificultate medie / Preparare: 30'/ 2 porţii
Ai nevoie de
1 vânătă
2 ouă
4 linguri făină
sare
3-4 linguri ulei
pătrunjel
Mod de preparare
Speli vânăta sub jet de apă şi o tai rondele. Le presari cu sare, le ţii la scurs 30 de minute, apoi le speli şi le usuci.
Baţi ouăle şi aşezi făina pe o farfurioară, dai fiecare felie de vânătă prin făină, ou şi iar făină. Încingi uleiul şi le prăjeşti pe ambele părţi, apoi le scoţi pe un şerveţel pentru a absorbi excesul de ulei.
Le serveşti presărat cu pătrunjel tăiat fin.
Sursa foto: feedingthefamished.com