Vinete pane. Reteta usoara

1 59586 original jpg jpeg

Pentru reteta cu vinete pane ai nevoie de: 3 vinete, ulei pentru prăjit, sare, 2 ouă, 1 cană făină.

Preparare 60’

Dificultate mică

Pentru 4 porţii

Cum se prepară

Speli bine vinetele şi le tai capetele. Apoi,le tai în felii subţiri cam de jumătate de centimetru. Sărezi fiecare felie şi laşi să se scurgă apa cu tot cu amăreala cam o oră. Scurgi lichidul lăsat,le treci prin apă.

Încingi uleiul pentru prăjit. Baţi ouăle împreună cu puţină sare. Pui făină pe o farfurie întinsă. Treci feliile prin ou,apoi prin făină şi iar prin ou şi le pui la prăjit în uleiul încins.

Scoţi aceste vinete pane pe şervete pentru a absorbi excesul de grăsime şi le serveşti calde,ornate după gust.



Recente

Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg