Te-ai săturat de postările prietenilor tăi? Cum funcţionează butonul „Snooze‟

1 facebook jpg jpeg

Reţelele de socializare constituie o modalitate excelentă să păstrezi legătura cu cei dragi, indiferent de locul în care te afli. Este indicat să nu exagerezi cu postările, deoarece îţi poţi plictisi prietenii. Dacă eşti în situaţia de a „renunţa‟ la un prieten virtual, pentru că îţi ocupă timpul în online cu detalii despre viaţa lui, ia mai întâi în considerare butonul snooze.

Pe platforma de socializare Facebook, de exemplu, ai opţiune snooze, care amână temporar postările din cronologia ta. Nu este deloc greu de realizat şi cu ajutorul acestui truc îi poţi păstra pe cei dragi în lista de prieteni, chiar dacă postările lor te mai deranjează.

Ce trebuie să faci

Această funcţie nouă le permite utilizatorilor să anuleze temporar postările făcute de o persoană, timp de 30 de zile, fără a mai primi notificări sau postări de la ea. Nu îţi face griji că vei uita de prietenii tăi! În momentul în care perioada de 30 de zile s-a terminat, vei primi un mesaj de la Facebook prin care vei fi informat că intervalul de timp în care ţi-ai pus amicii „pe pauză” s-a terminat.

Alte funcţii ale Facebook pot întrerupe anumite postări pe care le observi, prin butonul „Unfollow”, care elimină toate postările lor de pe ecranul de pornire şi „Hide post”, care ascunde o singură postare. Dar această opţiune este singura care îţi va permite să nu mai vezi pozele cu pisica unchiului tău sau cu vacanţele ispititoare ale vărului tău, timp de o lună. Eşti gata să îl încerci?

Cum funcţionează butonul de amânare

Dacă eşti la dietă şi te-ai săturat de postările culinare ale vecinei tale, iată ce poţi face! Pur şi simplu selectează cele trei puncte de deasupra oricărei postări, apoi fă click pe opţiunea „Amânaţi pentru 30 de zile” şi gata! Nu mai trebuie să vezi aceste postări incomode. În plus, poţi oricând să le activezi din nou, dacă te răzgândeşti înainte de perioada de 30 de zile.

Foto: ShutterstockRecente

Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg
foto  jpg
Ce stiluri de design interior sunt in tendinte pentru amenajarea bucatariei jpg
Cum sa ti mentii urechile curate in mod corect  Sursa imagine shutterstock 1689079585 jpg
2 jpg
haine pentru doamnele cu parul carunt jpg
Efectele secundare ale pastilele pentru somn jpg
Regina adâncurilor, scufundări  sursa   Shutterstock jpg
otet jpg
Click! pofta buna jpg
Cele mai bune alimente pentru rinichi  jpg
Maini tinand un pahar cu apa jpeg
haine  jpg
pliculețul de ceai  sursa   Shutterstock jpg
rozacee acid azelaic shutterstock 1498857530 jpg
Cum iti poate afecta consumul de alcool pielea  Sursa imagine Pixabay jpg
raceala, gripa, simptome jpg
Faci asta zilnic fara sa stii ca iti ia ani din viata  Sursa foto Pixabay jpg