4 oraşe europene de vizitat toamna

1 76796 original jpg jpeg

Călătoriile prin Europa în zilele răcoroase de toamnă înseamnă mai puţine cozi la muzee, vreme plăcută şi costuri mai mici. Este cea mai bună perioadă de a cunoaşte locuri frumoase, aşa că îţi recomandăm câteva destinaţii pe care să le explorezi!

Bruges, Belgia

Unul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat toamna, oraşul medieval Bruges este faimos pentru arhitectura gotică, specifică nordului Europei. Clădirile şi copacii cu frunze aurii se reflectă în râul care străbate oraşul, creeând o privelişte romantică.

Bavaria, Germania

Datorită castelelor, al peisajelor desprinse din basme, dar şi al tradiţiilor, Bavaria este o destinaţie foarte căutată în Germania. Toamna au loc numeroase festivaluri de vin, celebrul Festival Oktoberfest, dar şi activităţi în aer liber precum drumeţii pe munţii Alpi.

Dubrovnik, Croaţia

Dacă nu ai apucat să ajungi la mare, nu este timpul pierdut pentru că în oraşul Dubrovnik, aflat pe coasta Mării Adriatice, este cald şi plăcut. În perioada asta este mai puţin aglomerat şi costurile sunt mult mai mici, aşa că te poţi bucura în linişte de plajele superbe.

Aragon, Spania

Situat în nord-estul Spaniei, la poalele munţilor Pirinei, Aragon este un oraş perfect de vizitat toamna. Vei putea admira munţii, vei găsi locuri sălbatice, cascade, dar şi Parcul Naţional Ordesa y Monte Perdido, un loc spectaculos, inclus în patrimoniul UNESCO din anul 1997.