Călătorii cu buget redus

1 48167 original jpg jpeg

Te gândeşti la un concediu pentru lunile de primăvară? Acum este momentul să alegi, pentru că agenţiile de turism au oferte pentru toate gusturile şi buzunarele.

Cu avionul,la Paris,Roma ori la Praga

Ai auzit cât este de romantic să te plimbi seara pe străzile Parisului,dar nu ai apucat să ajungi acolo? Poţi să vezi cu ochii tăi,dacă alegi un sejur de tipul city break,la primăvară.

Excursii la fel de fascinante poţi face la Viena,la Praga,la Milano,la Londra sau la Roma,unele dintre cele mai frumoase oraşe ale Europei,unde se îmbină perfect clădirile vechi cu turnurile de oţel.

Nu trebuie decât să-ţi faci o rezervare din timp,căci agenţiile au destule oferte. Pachetul turistic include două nopţi de cazare (hoteluri de două şi de trei stele),transportul cu avionul şi micul dejun. Preţul este cuprins între 160 şi 200 de euro de persoană.

Cură ieftină de sănătate

Şi în staţiunile balneare poţi petrece un concediu plăcut.Ofertele sunt foarte ieftine,prin programele „Decada balneară” şi „O săptămână de refacere în staţiunile balneare”. Pe lângă drumeţii,ai două şedinţe de tratament pe zi şi o consultaţie medicală.

„Decada balneară” include nouă nopţi de cazare cu pensiune completă (650 de lei de persoană),cu cazare la hotel de două stele.

Dacă alegi şase nopţi de cazare,tarifele sunt de 270 de lei,la unităţile hoteliere de două stele.

Te poţi răsfăţa în staţiuni ca Olăneşti,Călimăneşti-Căciulata,Tuşnad,Sovata,Pucioasa,Moneasa sau Slănic Prahova.

Reduceri şi pentru Grecia

Corfu şi Riviera Olimpului sunt două destinaţii de mare atracţie din Grecia,pe care le poţi vizita,cu bani puţini,în această primăvară.

Ofertele la preţ redus sunt valabile pentru luna aprilie. Apele de un albastru ireal te vor relaxa,iar temperaturile vor fi destul de ridicate încât să-ţi permită şi o baie.

Astfel,dacă alegi Corfu,ai de achitat doar 15 euro pe noapte,cazarea la cameră dublă,la un hotel de trei stele,fără masă inclusă.

Dacă mergi în Riviera Olimpului,preţul este de 53 de euro,pentru un sejur de şase zile,în aprilie,la un hotel de trei stele.

Cazare gratuită pentru copii

Dacă ai copii cu vârsta sub 11 ani şi alegi să pleci în Grecia,vei avea cazarea gratuită pentru aceştia,dacă faci rezervarea până la sfârşitul lunii februarie.

Astfel,nu vei plăti decât transportul pentru micuţi. Oferta este valabilă pentru insula Zakynthos,recunoscută pentru peisajele sale de vis.

Intervalul în care poţi pleca este 23 mai-6 iunie. Un sejur de zece zile costă 119 euro de persoană,la un hotel de 3 stele.

Bulgaria,o destinaţie ieftină

În cazul în care vrei o vacanţă ieftină în străinătate,Bulgaria este destinaţia pe care o căutai. Patru zile de relaxare la Nisipurile de Aur,în luna aprilie,costă doar 23 de euro,o cameră dublă.

Agenţiile de turism au pus în vânzare bilete ieftine şi pentru luna mai,cu preţul între 11 şi 13 euro pe noapte,în camera dublă,în staţiunea Sunny Beach de pe litoralul bulgăresc. Unele oferă şi discount,între 10 şi 15%,dacă achiziţionezi biletele până pe 29 aprilie.

Sejur la munte,pentru vitalitate

Dacă-ţi plac plimbările în aer curat,poţi alege ca primăvara să te prindă la munte,pe Valea Prahovei sau în Apuseni.

La Predeal,poţi sta la una dintre zecile de pensiuni de două sau de trei stele,cu preţuri între 320 şi 400 de lei,pentru patru nopţi de cazare.

Dacă vrei să vezi Cetăţile Ponorului din Apuseni,profită de ofertele de la pensiunile din localitatea Padiş:între 60 şi 100 de lei pe noapte.

Şi Maramureşul este plin de surprize plăcute,în satele de pe Valea Izei. Te poţi caza la pensiuni,în Botiza sau în Ieud (între 50 şi 85 de lei pe noapte).



Recente

cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg