Viaţa lui Frank, cel mai răsfăţat pisoi. Mănâncă fără gluten şi are parte de băi spumante, masaj şi garderobă

1 pisoi sfinx jpg jpeg

O femeie de origine britanică susţine că are cea mai răsfăţată pisică. Felina este din rasa Sfinx şi se bucură de plimbările în propriul cărucior, de scaunul auto, dar şi de băile cu spumă, alături de stăpâna sa, şi de şedinţele de masaj.

Billie Jo Miller şi partenerul ei, Lee Taylor, locuiesc în oraşul Nottingham, Anglia, şi îl au pe pisoiul Frank de patru ani. Femeia în vârstă de 30 de ani este, de profesie, îngrijitoare şi a devenit „mama adoptivă” a pisoiului „fără păr”. Animalul de companie iubeşte să stea mai mult pe lângă ea şi urmează o dietă fără gluten, dar şi şedinţe de masaj. 

Fotografiile au devenit virale în presa britanică, mai ales că Frank are o garderobă impresionantă de hăinuţe la modă, care nu-i permit să fie atins prea mult de razele ultraviolete atunci când ies la plimbare. Mai mult decât atât, Frank nu se sfieşte să sară în baia spumantă şi să se răsfeţe alături de stăpâna sa. 

Iubitul ei, Lee, a rămas uimit atunci când femeia le-a făcut un cadou animalelor de companie: 

„Mai avem şi un chihuahua, pe Moo, căruia nu-i place să meargă pe jos pentru că iarba este mai mare decât el, aşa că le-am cumpărat amândurora un cărucior, iar prietenul meu când a aflat a fost ceva de genul <<Ai mers prea departe!>>. Nu am stabilit până acum al cui este Frank, dar sincer, ne referim la el ca la pisica noastră”, a povestit femeia. 

În plus, stăpâna recunoaşte că Frank este costisitor când vine vorba despre întreţinerea lui, mai ales că rămâne mai mult cu ea decât cu Lee. 

„Frank nu poate ieşi afară ca o pisică normală pentru că este sensibil la razele ultraviolete şi poate să-i apară arsuri pe piele sau degerături. Are o garderobă plină cu haine pentru sezonul rece. De ziua lui, îi voi face un tort fără gluten pentru că are intoleranţă. Pot să întâmpin o grămadă de probleme dacă nu îl îngrijesc corect şi frecvent. De exemplu, pisicile fără păr au nevoie de băi săptămânale pentru că nu au blană, iar pielea se umple de praf şi de exces de sebum. În plus, are nevoie de dopuri de urechi din bumbac atunci când îi fac baie”, a mai explicat Billie Jo. 

FOTO Kennedy News and Media / Daily Mail