Berbec

Weekendul îi găseşte nativii Berbec într-o formă intelectuală de zile mari, astfel că vor profita pe deplin de aceasta şi vor lucra la proiecte importante. Viaţa ta personală va beneficia dacă în weekend te vei distra pe cinste. 

Taur

Pune-te la curent cu ce se întâmplă, recuperează ultimele veşti de la vecini, rude, oameni întâlniţi frecvent. Îţi va da o perspectivă de care ai nevoie cu privire la ce contează acum în prezent. Înţelepciunea superioară spirituală este extraordinar de valoroasă dacă o foloseşti în moduri practice, nu că să evadezi din viaţă curentă. 

Gemeni

Este un timp excelent să pui seminţe pentru o viitoare prosperitate şi să faci noi conexiuni umane care să te ajute să creşti. Succesul se obţine mult mai uşor decât crezi uneori.

Rac

Este uşor pentru ţine să uiţi să ai încredere în propria ta judecată sau să iei propriile decizii separat de relaţiile în care eşti implicat. În aceste zile, ţi se recomandă să te explorezi pe ţine şi să faci lucruri care înseamnă propria ta strălucire şi bucurie.

Leu

A fi productiv este ceva ce tu stăpâneşti la nivel de maestru deci nu eziţi niciodată să ştii cum să te ocupi de afaceri când e muncă de făcut. Eşti şi foarte bun să te ocupi de orice implică fitness sau starea ta de bine fizică. Totuşi, poţi face mult mai multe pentru corpul tău. Şi partea ta emoţională şi spirituală merită atenţie şi grijă în mod egal.

Fecioară

Nativii Fecioară îşi vor petrece weekendul într-un mod cât mai puţin obositor posibil însă vor ieşi din intimitatea casei. În acest sens sunt predispuse câteva vizite la persoanele apropiate precum un prieten sau membrii familiei.

Citeşte şi: Trei zodii sunt lovite de ghinion în luna mai. Necazuri la tot pasul pentru ele!

Balanţă

În ceea ce le priveşte pe Balanţe, acestea îşi vor petrece sfârşitul săptămânii făcând câteva modificări ale locuinţei precum o mică redecorare. Relaţia cu partenerul tău pare să cunoască îmbunătăţiri, iar acest lucru se datorează momentelor de răsfăţ pe care ţi le oferă. 

Scorpion

Este momentul să acorzi mai multă atenţie stării tale de sănătate. Ai tras cam mult de tine toată săptămâna, iar acum începi să resimţi oboseala. Odihneşte-te cât de mult poţi şi alimentează-te corespunzător!

Săgetător

În weekendul ce urmează, nativii Săgetător se vor regăsi cu câteva persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme. Acest lucru îi va bucura nespus, motiv pentru care vor plănui o nouă întâlnire.

Citeşte şi: Cele mai inteligente zodii. Se vor descurca în orice situaţie

Capricorn

Sunt multe beneficii pe care le poţi avea când te implici în orice tip de parteneriat în care simţi o conexiune specială. Fie că e amiciţie, iubire, afacere, un parteneriat potrivit te poate duce unde de unul singur nu ai cum ajunge. Dedică aceste zile în această direcţie.

Vărsător

Pentru vărsători, weekendul este puternic încărcat de romantism, astfel că în mod evident vor petrece câteva momente de calitate în compania persoanei iubite la un restaurant ori poate într-o scurtă călătorie.

Peşti

În acest weekend nativii Peşti se bucură fără doar şi poate de vizita familiei sau a unui prieten cu care nu s-au mai întâlnit de mult timp. Aceştia îşi vor face confesiuni şi vor împărtăşi diferite evenimente petrecute în cursul săptămânii trecute.

 

Surse: sfatulparintilor.ro, yve.ro