Luni, 6 mai, o postare s-a viralizat în mediul online, dar şi în presă. O mămică din Bucureşti susţine că profesoara de Cultură Civică fluieră la ore. Şi nu de amuzament sau pentru că, pur şi simplu, aşa i-a venit!

Mămica din Bucureşti, şocată de ce păţeşte fiul

Nu. Conform spuselor mămicii, auzite de la fiul ei, profesoara de Cultură Civică are un fluier. Ca profesorii de sport. Şi, cu acest fluier, profesoara îşi terorizează sau disciplinează copiii, la ore. Fluieră din el ori de câte ori nu îi convine ceva, în timpul orei.

Citeşte şi: Paşi pentru o tranziţie uşoară către programul de şcoală

”Iar a început şcoala! Ăsta este oftatul mamei. Al copiilor e un vuiet. Cu atât mai mare cu cât mai neauzit. Nu i-am încurajat cu nimic. Sec, ca la armată, le-am cerut să-şi pregătească ghiozdanele şi i-am anunţat ce program au (pe lângă şcoală reîncep şi celelalte). Orice cuvânt de alinare din partea mea, ar fi de prisos. În timp ce aranjam caietele şi cărţile fiului pe birou (cum ar fi cartea de istorie să fie împreună cu caietul de istorie), fiul îmi spune brusc: “niciun coleg nu o place pe dna de civică”. Eu nu am nicio reacţie. M-am antrenat bine, în ani de zile de greşeli. Dacă nu reacţionezi, afli şi continuarea. „Fluieră în oră, la elevi”, continuă fiul. „Are fluier! Pe bune, ea se crede profesoară de sport?” Parcă şi văd imaginea în minte şi-mi vine să mă prăvălesc pe jos de râs. Sau de plâns? Îmi încordez muschii feţei şi rămân impasibiliă. Cumva, mă simt mai în siguranţă aşa.

Frateeee, unde-i trimit eu pe ăştia micii? La şcoală? Să înceapă coşmarul!”, a scris Anemari-Helen pe Facebook.

Citeşte şi: A luat râie sau păduchi de la şcoală. Ce e de făcut?