Găseşti, mai jos, 7 expresii pe care iubitul tău vrea să le audă de la tine cât mai des şi pe care sigur le va aprecia, potrivit relaţii.net.

1.”Te iubesc”

Primul lucru pe care vrea şi trebuie să-l audă bărbatul – este recunoaşterea sentimentelor. Aceste două cuvinte simple îl ajută să înţeleagă corectitudinea alegerii sale, să realizeze că ai nevoie de el, la fel cum şi el are nevoie de tine. Dar nu vorbi despre iubire în fiecare minut liber – acest lucru poate deveni un iritant.

Citeşte şi: Şapte fraze pe care le rosteşte un bărbat infidel

Aminteşte-ţi: cu ajutorul acestor cuvinte plăcute faci firul emoţional care vă leagă mai puternic.

2. „Totul este bine?”

Aici poţi include orice cuvinte de susţinere – „Sunt cu tine”, „Spune-mi”, „Cum te simţi?” şi multe altele. Sunt cuvinte de grijă de care are nevoie omul drag. Spune-le sincer, ajutându-l cel puţin prin faptul că îl asculţi. Partenerul are nevoie de participarea ta în viaţa sa.

Aminteşte-ţi: preocuparea ta şi cuvintele trebui să fie sincere, să nu fie spuse doar „din politeţe”. În caz contrar, partenerul îţi va răspunde la fel, iar acest lucru poate crea o fisură în relaţia voastră.

3. „Iartă-mă”

Un cuvânt de reconciliere. Abilitatea de a ierta şi de a cere iertare este un talent deosebit. Găseşte-l în tine şi dezvoltă-l.

Învaţă să-ţi admiţi vinovăţia, dacă între voi a avut loc o ceartă ca urmare a cuvintelor sau acţiunilor tale. Dacă ai jignit omul drag, tu trebuie să schimbi polaritatea situaţiei de la minus la plus.

4. „Ajută-mă, te rog”

Învaţă să vorbeşti despre treburile gospodăreşti care trebuie făcute. Bărbatul nu-ţi poate citi gândurile, în special ceea ce este scris printre rânduri. El nu va înţelege sugestiile tale „subtile”. Vorbeşte clar despre aşteptările tale, explică-i ce este important pentru tine într-o relaţie şi discutaţi despre împărţirea responsabilităţilor.

5. „Eşti cel mai bun”

Această categorie include toate cuvintele care îmbunătăţesc stima de sine a partenerului: „Arăţi grozav”, „Alături de tine mă simt calmă” şi multe altele. Laudă-ţi bărbatul, el trebuie să se simtă la înălţime, să înţeleagă că este demn de tine.

Dacă vezi pe stradă o privire feminină îndreptată către soţul tău, spuneţi-i despre asta vesel sau şoptindu-i intrigant, dar în niciun caz „nu conecta” gelozia, mai ales că nu există niciun motiv pentru ea.

Citeşte şi: Care sunt, de fapt, defectele fiecarei zodii. Berbecul este loial, dar te calcă pe cap pentru succesul lui

6. „Fii blând cu mine”

Această categorie include toate cuvintele care caracterizează fanteziile tale erotice. Bărbatul nu are nevoie doar de diversitate, el se gândeşte şi la plăcerea ta, iar cuvintele vor deveni un ghid pentru el. Nu-ţi fie teamă să vorbeşti despre sex şi despre ceea ce-ţi doreşti în pat. Cuvintele tale vor ajuta la îmbunătăţirea şi diversificarea vieţii voastre sexuale.

7. „Mulţumesc”

Învaţă să fii recunoscătoare. Îţi place când soţul tău îţi mulţumeşte pentru cina delicioasă sau pentru seara plăcută. El merită acelaşi lucru în schimb. „Mulţumesc” poate fi pentru orice, în funcţie de situaţie. Cu recunoştinţa ta, îi arăţi partenerului nevoia şi corectitudinea a ceea ce a făcut.