Cleopatra Stratan, schimbare totală

Cleopatra Stratan este de nerecunoscut. Şi-a schimbat numele de scenă în "Angela" şi speră să cucerească publicul rus.

Pentru noul ei videoclip, Cleopatra Stratan are un nou look, cu totul spectaculos! Este o adolescentă extrem de sexy şi sigură pe ea, care atrage toate privirile. 

 

Cleopatra Stratan, relaţie specială cu tatăl ei

”Tata nu este sever, este obiectiv atunci când trebuie. Şi am fost educată în aşa fel încât să înţeleg toate obiecţiile şi să nu mă supăr niciodată pentru că ştiu că este înspre binele meu. Plus că el ştie cum să mi-o spună. Niciodată n-au existat certuri, nici măcar contraziceri, pentru că ne înţelegem şi din priviri.

Mă consult cu el în absolut orice. Părerea lui, pentru mine, este cea mai specială. Simt nevoia să fac asta. Tot timpul mă duc la el să-l întreb “uite, îţi place asta?”… el spune “da, îmi place” sau “nu-mi place”. A fost mereu sincer cu mine. M-a făcut să înţeleg că sinceritatea este foarte importantă şi nu e ca şi cum “tu eşti fata mea, dar nu vreau să te supăr”. Deci, da, întotdeauna îi cer sfatul, indiferent că este vorba despre vestimentaţie, alimentaţie, muzică. Tot ce ţine de mine”, a mărturisit artista pentru Ciao.ro.

 

Şase recorduri mondiale

Artista născută în Republica Moldova are în palmares şase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susţinut un concert live de două ore în faţa unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 la nivel naţional şi cel mai tânăr cântăreţ de succes.

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârsta de 3 ani. Hit-ul ei, „Ghiţă“, s-a auzit inclusiv în ţări că Japonia, Spania şi Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are şi propria ei păpuşă, iar din anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4.

În iunie 2018, copilul fenomen a cucerit publicul cu „Te las cu inima”, o poveste ce o prezintă pe Cleopatra Stratan într-o altă lumină: deşi trage după ea un geamantan, la fel ca în clipul „Ghiţă“, ea nu mai este fetiţa cu ochelari şi codiţe, ci o adevărată domnişoară. În Ajun de sărbători, Cleopatra a colaborat cu Edward Sanda şi au lansat „Cozonac”, o piesă perfectă pentru sărbătorile de iarnă.