Lucy Heyes, în vârstă de 19 ani, din Liverpool, a început să se confrunte cu acnee la vârsta de 17 ani, după ce a apelat la un implant contraceptiv. Tânăra, care este studentă la o şcoală de machiaj, a fost şocată să descopere cum la o lună e la implantarea tijei cu scop contraceptiv, pielea ei se umple de coşuri. După numeroase vizite la medici dermatologi, şi multe tratamente scumpe, ea spune că a reuşit să aibă din nou un ten frumos cu ajutorul unui produs extrem de ieftin. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L U C Y H E Y E S 🧡 (@lucy_heyes) on

Jun 19, 2019 at 9:06am PDT

Potrivit Daily Mail, ea a trecut prin momente dificile din pricina acneei, iar salvarea ei a fost un produs ieftin, pe care i l-a adus chiar mama ei. 
”Îmi pierdusem încrederea în mine. Prietenii şi familia încercau să-mi ridice moralul, dar tot nu mă simţeam bine. Pentru că studiez la o şcoală de machiaj, trebuia să aplic chiar pe pielea mea unele lucruri pe care le învăţam, dar îmi era aproape imposibil ţinând cont că tenul meu era atât de iritat”, a mărturisit tânăra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L U C Y H E Y E S 🧡 (@lucy_heyes) on

Apr 16, 2019 at 7:50am PDT

Deşi a încercat numeroase tratamente şi a renunţat chiar şi la implantul contraceptiv, acneea nu a dispărut. A avut, însă, noro că mama ei i-a adus un săpun natural, după ce a văzut o reclamă pe reţelele de socizare. 

 
Două săptămâni mai târziu, pielea ei începea să-şi recapete aspectul de dinaintea implantului contraceptiv. Iar o lună mai târziu, Lucy reuşea să scape aproape complet de acnee. Secretul ei? Un banal săpun cu cărbune şi ulei din arbore de ceai, care se găseşte în aproape orice magazin naturist, şi costă doar 20 lei.