Oana Radu, cântăreaţa care a impresionat România, a vorbit din nou despre povestea dramatică pe care o trăieşte de când iubitul ei a fost incendiat în scara blocului. Mai exact, ea le-a cerut oamenilor să meargă să doneze sânge. 
 
”Vă aşteptăm şi mâine sau poimâine pentru a dona sânge pentru iubitul meu, dar vă rog mai bine veniţi la Centrul de Transfuzie Bucureşti. Puteţi dona între orele 10:00-13:30, în fiecare zi, cu menţiunea numelui Suflea Mihai Alin.”, a scris ea pe Facebook.
 
 
Zilele trecute, cântăreaţa recunoştea că starea iubitului ei este gravă în continuare: „Doctorii sunt foarte rezervaţi în ceea ce priveşte şansa lui la viaţă. Dar nimeni nu e Dumnezeu şi eu mă rog la Dumnezeu şi nu o să mă lase. Eu nu îmi doresc decât să trăiască şi să se bucure de mine şi de căţelul nostru. Noi îl aşteptăm acasă”, a spus Oana Radu, pentru Ştirile Kanal D. 
 

A fost atacat de un tânăr pe care Alin îl cunoştea

 
„Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean? Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-a transferat la Craiova întâi şi apoi cu un elicopter la Bucureşti. Sunt într-o situaţie disperată. Ştiu că dacă ar fi fost aici mi-ar fi spus să lupt”, a spus zilele trecute, Oana Radu la Antena Stars, potrivit Spynews. 
 
„Acum este în comă indusă, pentru că rănile i-ar face rău dacă ar fi treaz. Este între viaţă şi moarte. Încă nu ştim ce se va întâmpla, medicii sunt foarte rezervaţi. Medicii nu vor să ne dea speranţe şi nici nu vor să ne sperie. Sperăm să fie bine. Nu se poate să-l văd. El are imunitate zero, cu arsuri pe 75 % din corp şi este izolat şi protejat de mediul înconjurător”, a spus artista, conform sursei citate.