Printre întrebările pe care cei mai mulţi oameni şi le pun atunci când îşi cumpără un bilet de avion se află şi: „Cu ce mă voi îmbrăca?‟. De regulă, vestimentaţia trebuie să fie confortabilă, potrivită temperaturii din zona din care pleci şi potrivită temperaturii din destinaţia în care avionul va ateriza. Dacă faci parte din categoria persoanelor care se întreabă cu ce să se îmbrace în avion, iată de ce trebuie să ţii cont!

Într-un filmuleţ de pe Tik Tok, care a devenit viral, însoţitorul de zbor Tommy Cimato a detaliat o listă de lucruri pe care oamenii nu ar trebui să le facă niciodată atunci când se află într-un avion. Unul dintre ele este, surprinzător, purtatul pantalonilor scurţi: „Nu purtaţi pantaloni scurţi în timp ce sunteţi în avion. Nu ştii niciodată cât de curat este scaunul pe care stai, aşa că dacă vei purta pantaloni lungi, vei putea evita posibili germeni prezenţi pe scaun!‟, a explicat el.

Citeşte şi: Secretele companiilor aeriene: De ce vând bilete în plus, cât durează oxigenul din măşti, cât combustibil de rezervă au 

De asemenea, purtatul pantalonilor lungi nu este singurul sfat pe care Cimato l-a dat urmăritorilor. De asemenea, el sfătuieşte pasagerii să evită să doarmă sau să îşi aplece capul pe fereastră: „Nu eşti singurul care face acest lucru şi nu ştii câte persoane au atins mâinile pe fereastră. Evită să atingi cu faţa fereastra din avion!‟, a spus acesta.

Ce trebuie să faci înainte de zbor?