Top 5 cele mai populare destinaţii din Asia

1 80124 original jpg jpeg

De la mega-metropole până la insule îndepărtate, cele mai frumoase destinaţii din Asia oferă o doză sănătoasă de aventură, istorie antică, cultură şi o bucătărie cu totul specială. După luarea în considerare a preţurilor locale, a accesibilităţii şi a varietăţii de atracţii din fiecare destinaţie, iată care este topul celor mai populare destinaţii din Asia.

Tokyo, Japonia

1 jpg jpeg

Cosmopolitan, curat şi uimitor din punct de vedere vizual, Tokyo este un paradis urban - o confluenţă dintre trecut şi prezent, cu un amestec de zgârie-nori strălucitori, palate imperiale şi altare străvechi. Îţi poţi petrece vacanţa explorând muzeele, sit-urile de patrimoniu şi cultura pop japoneză în Harajuku, noaptea în Shibuya unde predomină localurile cu sistem karaoke. Nu este nici un secret faptul că Tokyo este o forţă gastronomică cu mai multe restaurante cu stele Michelin decât orice alt loc din lume. Dar asta e doar o bucată din mozaicul bucătăriei. Poţi savura sushi preparat de bucătari legendari sau tăiţei de la localurile de pe colţ - şi ambele vor fi la fel de bune.

Bangkok, Thailanda

2 jpg jpeg

Turismul thailandez este în plină expansiune, cu peste 20 de milioane de oameni care au vizitat Bangkok în 2017. Bangkok a început ca un mic centru comercial şi o comunitate portuară pe malul vestic al râului Chao Phraya acum 200 de ani. Astăzi, în timp ce oraşul se ridică la viteză cu vremurile moderne, gloria trecutului său ilustru încă predomină. Fie că este vorba de temple orbitoare, palate spectaculoase, o piaţă plutitoare de renume mondial sau Chinatown colorat, fiecare dintre aceste locuri celebre are o poveste de spus, pe care tu o poţi descoperi vizitându-le.

Beijing, China

3 jpg jpeg

În capitala Chinei se află 21,7 milioane de persoane, plus şapte sit-uri listate de UNESCO; Oraşul Interzis, Templul Cerului, Palatul de Vară, Mormintele Ming, Zhoukoudian, precum şi părţi ale Marelui Zid şi Canalul Mare. De asemenea, poţi vizita în acest oraş istoric Muzeul Naţional al Chinei şi Mausoleul lui Mao Zedong.

Sri Lanka

4 jpg jpeg

Motivele pentru care ar trebui să vizitezi Sri Lanka sunt nenumărate. Pentru început, este binecuvântat de plaje cu nisip alb şi plantaţii de ceai verde. Această insulă are, de asemenea, elefanţi, leopardi, leneşi şi parcuri naţionale cu bizoni, dar şi staţiuni de lux. Descoperă Sri Lanka în următoarea ta vacanţă!

Hanoi, Vietnam

5 jpg jpeg

De la temple pitoreşti şi pagode la pieţe, Hanoi este o sărbătoare pentru simţuri. În ciuda dezvoltărilor moderne, istoria rămâne prezentă. Păşeşte pe străzile înguste din cartierul vechi. Vizitează închisoarea Hoa Lo, transformat în muzeu, arhitectura tradiţională vietnameză de la templul literaturii, fostul sit al unei academii confuciane. Evadează din oraş într-o după-amiază pentru a explora apele de smarald şi insulele din golful Ha Long.

Credite foto:

;

.



Recente

cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg