Oana Zăvoranu spunea la acea vreme că a făcut pace cu ea şi mai apoi gândul i-a plecat către omul care i-a fost alături ani buni, fostul soţ, Pepe. 

Citeşte şi: Ramona Bădescu, prima apariţie după ce a născut. Cum arată alături de bebeluşul ei

„A reuşit omul Oana să facă pace de Crăciun cu ea. A mai reuşit să facă pace cu cineva. I-am dat lui Pepe mesaj de Crăciun, fix prietenesc. Este un mesaj care nu trebuie să trezească sub nicio formă speculaţii. Nu este un mesaj dat ca să strice familia lui. Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să ştie el că eu am închis ce aveam”, a declarat Oana Zăvoranu de sărbători.

Recent, un apropiat al lui Pepe a dezvăluit faptul că artistul nu i-ar fi răspuns Oanei Zăvoranu la mesaj. Mai mult, acesta susţine că Pepe nu îi poartă pică, nu are resentimente faţă de ea, însă nu vrea sub nicio formă să reia legătura. 

Citeşte şi: Romaniţa Iovan s-a întors în Apuseni, la 6 ani de la tragedia în care a murit Iovan: "Vin aici pentru Albert"

„Nu este dispus la dialog. Nu mai are nimic cu Oana, securea războiului este demult îngropată. Din contră, îi doreşte numai bine. Pur şi simplu nu vrea să intre în vreo polemică, nu vrea sub nicio formă să reia legătura. Au trecut mulţi ani, fiecare are propria familie, iar ce a fost a fost. S-au spus prea multe, iar între ei nu va exista niciodată niciun fel de amiciţie, consideră că aşa este cel mai sănătos pentru toată lumea”, susţine persoana respectivă, potrvit impact.ro.