”Am rămas şocat şi m-am supărat că am aflat de la voi, colegii mei din presă, dar apoi am vorbit cu ea şi am felicitat-o După ce am certat-o că nu mi-a zis nimic, evident. Îmi vine sa o mănânc, să o omor cu mâna mea, aş fi dat orice să fiu lângă ea în asemenea momente…
 
Nu mă aşteptam la aşa un gest nebun din partea ei… dar prin câte am trecut alături de ea, nu mă mai miră nimic. Eu ştiam că e în divorţ Alex Bodi, dar dacă s-au căsătorit înseamnă că a divorţat şi a fost liber să îşi trăiasca iubirea alături de Bianca. 
 
Mă bucur pentru ei. Şi aşa Bianca îşi mai doreşte un copil, aşa că nu m-ar mira să facă şi un al doilea. Ce pot să îi mai doresc? Casă de piatră”, a declarat Răzvan Botezatu pentru wowbiz.ro.
 
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au căsătorit duminică, 1 august. Blonda este la al doilea mariaj şi având o fiică, Sofia Natalia. ”Eu în ultimul an, aşa m-am simţit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru şi amândoi simţim…nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinţii noştri nu au ştiut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns şi amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum şi de la voi şi părinţii lui.
 
Prietenii noştri care ne-au ajutat să îndeplinim toate. A fost discutată de mai multă vreme… Suntem căsătoriţi. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă. Acum mergem să luăm masa la restaurant şi apoi mergem la sală”, a declarat Bianca Drăguşanu la emisiunea „Star la Mare Fitză”, de la Antena Stars, imediat după cununie.