Alege cele mai bune cereale pentru copilul tău

1 58308 original jpg jpeg

Bebeluşul tău a trecut de 4 luni sau de 6 luni şi, intrând pe terenul alunecos al diversificării, te întrebi când e momentul potrivit să-I dai cereale bebeluşui tău şi care sunt cele mai potrivite pentru etapa lui de dezvoltare. Iată câteva sfaturi şi un shopping care te va ajuta să decizi mai uşor cum şi cu ce începi diversificarea:

Între 4 şi 6 luni,poţi adăuga 1 lingură de cereale în biberonul de mic-dejun sau de cină. Aceste cereale sunt adaptate sistemului lui digestiv,amidonul din compoziţia lor fiind pre-digerat,ceea ce împiedică apariţia tulburărilor digestive de tipul balonării.

Cereale Hipp cu banana şi orez

Gata de preparat,Cerealele Hipp cu Banana şi piersici au la bază cereală valoroase şi uleiuri vegetale de înaltă calitate. Îmbogăţite cu calciu pentru întărirea oaselor,conţin orez şi porumb fără gluten,ceea ce le recomandă pentru o masă de seara,a copiilor de peste 4 luni.  Le găseşti pe www.napati.ro.

3327f4d01c16aa914182ca60b8386b51 jpg jpeg

Cereale Babynat cu quinoa şi fructe

CerealeleBabynat cupot fi masa ideală pentru copilul tău mai mic de 6 luni deoarece conţine Quinoa,un ingredient cu valoare nutritivă deosebită,ce conţine amino-acizi esenţiali şi minerale naturale. Le găseşti pe www.napati.ro.

e9afe7e989fd9de3bbcb0859c5ee6208 jpg jpeg

Între 6 şi 7 luni,poţi pune între 1 şi 2 linguri de cereale în biberonul de dimineaţă sau de seară. Pentru ca acum sistemul lui digestiv poate digera amidonul,îi poţi da cereale din grâu,orz,sau ovăz.

Milupa Cereale cu Biscuiţi

Cerealele cu biscuiţi de la Milupa sunt adaptate nevoilor nutriţionale ale copiilor de peste 6 luni şi conţin făină de cereale (grâu,orez,ovăz,mei,orz,porumb,secară) şi făină de biscuiţi de unt.

9d8e4e3988f767e2352dc1f46a8daa59 jpg jpeg

Milupa 7 Cereale

Cu o textură fină,uşor de acceptat în momentul diversificarii,Milupa 7 Cereale conţină făină de grâu,orez,ovăz,orz,mei,porumb,secară. Cerealele de la Milupa sunt echilibrate nutriţional,iar micuţii de 6 luni se pot bucura de noi gusturi.

3c3f2307fad09649ee9f4f90e1bebe3d jpg jpeg

Între  luni 8 luni şi 1 an,adaugi 2-3 linguri în biberonul de dimineaţă sau de seară,dar i le poţi pregăti si în castronelul lui. Pentru că acum i-au apărut şi primii dinţişori,poţi adăuga la micul dejun şi câteva fructe tăiate cubuleţe sau pasate mai mare.

Milupa Bună Dimineaţă Cereale Crocante cu Fructe

Milupa Bună Dimineaţa Cereale Crocante cu Fructe,prin combinaţia de cereale integrale,fructe (măr,banană,pară),vitamine şi fibre digestive,le asigură copiilor de 8 luni energia pentru a creşte şi a  explora lumea din jur.

Milupa Cereale Stracciatella

Cerealele cu Stracciatella de la Milupa le ofera micuţilor de peste 10 luni plăcerea descoperirii de noi gusturi şi texturi. Conţin elementele nutritive necesare vârstei:fier+vitamina C,pentru dezvoltarea creierului,calciu+vitamina D,pentru dezvoltarea sistemului osos.

Între 1 an şi 3 ani,cerealele au locul lor în meniu acum! Deoarece conţin glucide complexe,îi dau copilului tău senzaţia de saţietate,ceea ce-l împiedică să mai ronţăie între mese. Acum cantitatea recomandată de pediatri este de 20-30 g de cereale la o masă,dar îi poţi da şi mai puţin,în funcţie de nevoie energetice ale copiluluit ău.

Milupa Cereale Junior Musli cu fructe

La 1 an copiii sunt tot mai activi şi  mai dornici să exploreze lumea din jurul lor. Pentru a le asigura aportul necesar de energiele poţi oferi Cerealele Junior cu Musli si Fructe de la Milupa,adaptate nevoilor nutriţionale ale juniorilor de peste 1 an:îmbogatite cu calciu,fier,zinc şi 10 vitamine.

76b30db7b3d7987f300def1f66090c69 jpg jpeg