Controversă: s-a lansat păpuşa care trebuie alăptată!

1 48963 original jpg jpeg

O păpuşă care trebuie alăptată a fost lansată în SUA. Reacţiile mamelor nu au întârziat să apară. Ele spun că o astfel de jucărie e pur şi simplu deplasată.

Jucăria care va fi lansată în curând în magazinele din SUA nu este deloc pe placul părinţilor. Păpuşa-bebeluş trebuie alăptată atunci când plânge,motiv pentru care firma care a creat-o spune că le va învăţa pe fetiţe să aibă grijă de ea ca de un copil.

Iată cum! Jucăria vine la pachet cu un sutien special,pe care fetiţele e nevoie să-l poarte în timpul alăptatului. Respectivul sutien e prevăzut cu două puncte cu senzori. Atunci când acestea ating gura bebeluşului de plastic,pot fi auzite sunete identice cu cele ale unui copil în timpul alăptării.

Intr-un reportaj realizat de CNN,mamele fetiţelor din America atacă produsul,pe care îl găsesc complet deplasat. Ele spun că e mult prea devreme ca fetiţele să experimenteze în acest fel alăptatul.

Firma producătoare contraatacă. Pe site-ul firmei se poate citi cum că Dumnezeu sprijină hrănitul la sân,iar alături poate fi văzută o imagine în care Fecioara Maria îl alăptează pe Iisus.

 Păpuşa care sperie părinţii va costa 69.9 dolari,potrivit Mediafax. Tu ai fi de acord cu o astfel de jucărie pentru fetiţa ta?