Parfumuri cu feromoni. Păreri pro şi contra despre parfumurile ce cresc atracţia sexuală

1 66225 original jpg jpeg

Ai auzit de hormonii eliminaţi de corp atunci când se excită, şi anume feromonii. Aceştia au rolul de a atrage persoanele de sex opus atunci când sunt eliminaţi.Ce parere aveti despre acele parfumuri cu feromoni? Păreri pro şi contra despre parfumurile care cresc atracţia sexuală.

Te-ai gândit vreodată care dintre substanţele eliminate de corp se ocupă de atracţia sexuală? Probabil că ai auzit de hormonii eliminaţi de corp atunci când se excită,şi anume feromonii. Aceşti hormoni au rolul de a atrage persoanele de sex opus atunci când sunt eliminaţi.

Feromonii se elimină sub anumite condiţii,adică atunci când o persoană se simte atrasă fizic de o persoană de sex opus,iar acea persoană răspunde pozitiv. Deci este o condiţie de reciprocitate. Nu toţi bărbaţii se simt atraşi de aceeaşi femeie,precum nu toate femeile vor acelaşi bărbat. Feromonii sunt un răspuns al organismului pentru a atrage partenerul,însă doar atunci când se pune problema relaţiei sexuale.

Parfumuri cu feromoni – funcţionează sau este doar efect placebo?

Aceste parfumuri cu feromoni au fost create pentru a atrage cât mai multe persoane. Părerile specialiştilor care au studiat acest domeniu sunt împărţite,unii cred că 75% din persoanele care au încercat aceste parfumuri au simţit că mai multe persoane de sex opus s-au simţit atrase de ele,în timp ce alţii consideră că de vină este doar efectul placebo.

Producătorii de parfumuri cu feromoni au realizat un studiu pe gemeni şi au constatat că gemenii care au folosit aceste parfumuri au atras mai multe persoane de sex opus decât cei care nu au folosit. Cu toate acestea,îi ajută oare aceste parfumuri pe cei care vor să îşi găsească un partener de viaţă? Se mai poate discuta despre onestitate şi sinceritate când vorbim despre atracţia sexuală datorită parfumurilor cu feromoni?

Parfumuri cu feromoni păreri - un plus de senzualitate şi sexualitate pentru persoanele în căutare de partener

Persoanele care folosesc parfumuri cu feromoni doresc să adauge un plus de senzualitate şi sexualitate. Iar pentru cei mai timizi,aceste parfumuri pot fi un adevărat ajutor. În plus,pentru cei care caută doar distracţie şi sexualitate,aceste parfumuri nu pot dăuna. Iar pentru cuplurile care îşi doresc să reînvie pasiunea,parfumurile cu feromoni pot fi un început bun. Bineînţeles,sunt persoane care nu au nevoie de aceste parfumuri pentru a atrage posibili parteneri.

Deşi cele mai multe persoane au recunoscut că aceste parfumuri cu feromoni i-au ajutat să fie mai atractivi,sunt persoane la care acestea nu au avut niciun efect. Iar atunci se poate pune întrebarea dacă este doar efectul placebo de vină. Sau poate oamenii se aşteaptă ca după ce folosesc spray-urile cu feromoni să atragă atenţia oricui,ceea ce nu se poate întâmpla,deoarece nu toată lumea simte nevoia de atracţie sexuală în orice moment al zilei.

Parfumuri cu feromoni păreri - când sunt cele mai eficiente

De aceea,persoanele la care funcţionează cel mai bine aceste parfumuri cu feromoni sunt persoanele care aplică astfel de parfumuri la întâlniri sau în locuri unde atracţia sexuală este de bază. Iar acolo efectul parfumurilor poate fi unul dorit.

Oamenii ar trebui să ştie că pentru a produce feromoni,corpul consumă multă energie,ceea ce înseamnă că trebuie să se asigure că nu o consumă degeaba. De aceea,feromonii se elimină înainte de începerea actului sexual,atunci este clar pentru organism ce va urma. Cei care vor să folosească astfel de parfumuri,nu ar trebui să se aştepte să cucerească persoane de sex opus pur şi simplu,ci să creeze mai întâi mediul propice atracţiei sexuale.



Recente

discuții în cuplu  foto   Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg