Cărţile magice îţi dau răspunsul

1 60003 original jpg jpeg

Dacă te frământă o problemă sau dacă ai de luat o decizie grea, cărţile „oracol” te vor ajuta să găseşti cea mai bună soluţie.

Fiecare dintre noi este dotat cu o voce interioară,numită intuiţie. În situaţiile delicate,ea îţi arată cum ar trebui să acţionezi.

Din păcate,se întâmplă uneori să-ţi ignori această voce interioară din cauza prejudecăţilor sau a părerilor celor din jur.

Cele nouă cărţi magice te ajută să afli pe ce cale s-o apuci.

Simbolurile fiecăreia dintre ele – arborii şi obiectele care îi înconjoară – evocă imagini bine ancorate în conştiinţa colectivă şi coincid cu soluţia pe care intuiţia ta o semnalează deja.Acum,pune-le şi tu la încercare!

Concentrează-te asupra problemei tale,priveşte-le cu atenţie,alege una dintre ele fără să te gândeşti prea mult şi reţine cifra care-i corespunde.

Citeşte apoi răspunsul pe care ţi-l dă cartea pentru care ai optat!

2e407a2d089ef689ee72dfda4707102f jpg jpeg
f0c41b7bdbcaf9701ce96824488df748 jpg jpeg
98845c19776918e6c148d2c1a04b933c jpg jpeg
93e58e2f2a7264ffae7ea8c61daa6c75 jpg jpeg
1dbccf8f08758035385ac8b1dadc2afa jpg jpeg
7d52372bfbf3ebd55f97191941365ef2 jpg jpeg
bdd5c3e67c80a72ca4ea9d03c6b0624e jpg jpeg
8269711e6b4128fdde96bda584b96ccc jpg jpeg
45a5e5dd5264f9136767d621775a0bb3 jpg jpeg

1. Smochinul. Bucură-te de prezenţa celor dragi!

Dacă ai ales această carte,probabil că visezi la o existenţă mai puţin complicată şi la râsetele copiilor tăi aduse de bucurii simple şi nu de cadouri.

Uneori,ai impresia că apropiaţii tăi sunt victimele plăcerii de a cumpăra. În curând,îşi vor da seama şi ei că alte lucruri contează în viaţă.

Puterea de cumpărare nu-ţi mai asigură starea de bine. Tânjeşti după momente plăcute petrecute cu cei dragi. Dacă vrei să le faci o plăcere copiilor tăi,propune-le

o excursie,în locul unor jucării noi.

Vrei să te bucuri de adevăratele plăceri ale vieţii,acelea care nu se cumpără,iar dorinţa celorlalţi de a consuma este sursă de stres pentru tine. Oferă-ţi ceea ce ai nevoie din punct de vedere material şi caută bucuriile durabile!

2. Teiul. Deschide-te mai mult către ceilalţi!

Dacă ai ales această carte,nu eşti foarte sigură ce să alegi:aventura sau protecţia comunităţii. Te afli la o răscruce de drumuri şi nu te poţi decide în ce direcţie să mergi.

Până acum,ai preferat să fii mai bine singură decât în compania unor persoane care nu erau pe gustul tău. Încearcă să cunoşti mai bine oamenii înainte de a rupe relaţii din cauza defectelor lor.

Pendulezi între dorinţa de independenţă şi nevoia de a fi respectată de ceilalţi. N-ai ezitat niciodată să cheltuieşti pentru a arăta bine,motiv pentru care bugetul tău are de suferit.

Admite că,în viaţă,ai nevoie de compania şi de ajutorul celorlalţi. Aprofundează comunicarea cu cei din jur! Este un mod excelent de a-ţi menţine relaţiile.

3. Palmierul. Victoria depinde de tine

Dacă ai ales această carte înseamnă că nu mai crezi în şansa de a învinge bătălia în care te-ai avântat. Fie nu mai crezi în obiectivul ţintit iniţial,fie te-ai împotmolit în ideea că oricum au alţii mai mult succes decât poţi avea tu vreodată. Adevărata glorie nu stă însă în depăşirea concurenţei.

Ţi-ai consumat toată energia pentru a obţine ce-ţi doreai şi te-ai aşteptat ca şi cei dragi să te susţină. Poate au dreptate să creadă că sunt lucruri mai importante în viaţă decât cele la care visezi tu.

Pentru a-ţi atinge scopurile,ai investi oricât. Uneori ai tendinţa să uiţi de prudenţă şi să cumperi lucruri ce-ţi dovedesc reuşita. Încearcă să limitezi genul acesta de cheltuieli!

Pe termen lung,alergatul după recunoştinţa celorlalţi este frustrant. La final,se întâmplă să fie altcineva mai bun. Ambiţia te ajută să reuşeşti dacă o pui în serviciul obiectivelor ce depăşesc simplele reuşite de ordin material.

4. Măslinul. Împacă-te cu tine însăţi!

Dacă ai ales această carte,te simţi agasată de agresivitatea din jurul tău. După tine,lumea poate trăi în armonie,cu condiţia ca fiecare să lase puţin de la sine.

Din dorinţa de a evita conflictele,ai tendinţa să-ţi pui pe ultimul plan convingerile. S-ar putea în timp să-ţi alimentezi frustrări şi să răbufneşti când te aştepţi mai puţin.

Pentru a nu avea parte de certuri,cedezi în faţa celor dragi. Totuşi,sursele tale nu sunt inepuizabile şi te poţi trezi că ai cheltuit prea mult de dragul lor.

Nu-ţi sacrifica pacea interioară pentru a avea linişte în relaţiile cu ceilalţi! Încearcă să iei o poziţie detaşată faţă de agitaţia lor şi vei judeca mai bine situaţia.

5. Mesteacănul. Ai nevoie de încredere în tine!

Dacă ai ales această carte,  eşti în căutarea adevărului care speri să te scoată din labirintul incertitudinilor. Orice informaţie neliniştitoare îţi dă impresia că lumea ta se prăbuşeşte.

Ai nevoie de un partener şi de amici pentru a răzbi. Uneori,accepţi comportamentul agasant al unora din dorinţa de a te simţi protejată. N-o să pierzi respectul lor doar pentru că-ţi impui punctul de vedere.  

Adesea,eşti dominată de teama pentru lipsurile materiale şi economiseşti mai mult. Starea asta de spirit prinde bine contului tău bancar. Pe termen lung,este cea mai bună alegere pe care o poţi face!

Căutarea protecţiei cuiva te poate abate de la drumul bun. Încearcă să-ţi asumi riscuri şi să ai mai multă încredere în forţele tale.

6. Salcâmul. Regăseşte-ţi calmul!

Dacă ai ales această carte,este posibil să te simţi agasată de prostia din jur. Ţi se pare nedrept ca unele persoane să fie adulate,în timp ce altele rămân anonime,deşi se dedică îmbunătăţirii vieţii celorlalţi.

Încerci să păstrezi adevăratele valori în anturajul tău. Ar fi indicat,totuşi,ca în loc să le reproşezi apropiaţilor lipsa valorilor,să le vorbeşti despre importanţa lor. Aşa nu rişti să-ţi strici relaţiile!

Îţi administrezi bugetul cu rigurozitate,ceea ce-ţi va permite să realizezi proiecte promiţătoare în viitor. Mai mult,vrei să-ţi convingi amicii că satisfacţia cumpărăturilor nu-i durabilă.

Nu lăsa mânia să te cuprindă! Este bună numai dacă devine sursă de energie. Propria judecată este cel mai bun sfătuitor şi te va conduce spre reuşită.

7. Salcia. Regăseşte-ţi echilibrul cu ajutorul celor dragi!

Alegerea ta arată că traversezi o perioadă de incertitudini. În sufletul tău,ştii că vei rezista încercărilor,deoarece ai capacitatea de a te vindeca singură.

Te retragi în „carapace” în momentele grele,ceea ce-i destabilizează pe aceia care ţin la tine. Deschide-te mai mult către ei!

Rareori te cuprinde frenezia cumpărăturilor. Îţi place mai mult să pui bani deoparte. Câteodată,n-ar fi rău,totuşi,să te răsfeţi.

Puterea de a trece peste necazuri nu-i numai în sufletul tău. Fiecare zi şi fiecare persoană dragă îţi poate aduce momente frumoase şi alinare.

8. Arbustul decorativ. Atenţie la aparenţe!

Această carte arată că ai un suflet de artist,deşi te străduieşti să-ţi maschezi sensibilitatea. Precum un clovn,sub masca ta fericită ascunzi o melancolie profundă.

Tot ascunzându-ţi adevărata fire,rişti să pari altfel în ochii apropiaţilor. Cum să primeşti alinarea lor,dacă nu le arăţi că ai nevoie de suport moral? Îndrăzneşte să-ţi arăţi şi sensibilităţile uneori.

Preocuparea constantă pentru crearea unei imagini de invidiat te face să cheltuieşti fără discernământ,dar nu toată lumea este impresionată de achiziţiile tale. Înfrânează-ţi dorinţa de a cumpăra tot ce te atrage!

Pentru tine contează prea mult felul în care eşti percepută. Asta este şi sursa angoaselor tale,mai ales că frumuseţea fizică nu rezistă trecerii timpului. Pune preţ pe calităţile tale şi mai puţin pe aparenţe!

9. Stejarul. Ai mai multă grijă de tine!

Dacă ai ales această carte înseamnă că ai o personalitate puternică. În ciuda aparenţei robuste,ai mare nevoie de ocrotire,dar încerci să-ţi ascunzi neliniştile pentru a nu-ţi destabiliza prietenii,care se bazează pe tine.

Apropiaţilor le inspiri siguranţă. Din dorinţa de a nu-i deza­măgi,rişti să-i protejezi prea mult şi este posibil ca ei să abuzeze de ajutorul tău.

Îţi place prea mult siguranţa materială,ca să-ţi permiţi să arunci banii pe nimicuri. Te numeri printre cei care ştiu că nu cantitatea cumpărăturilor aduce împlinirea adevărată.

Câteodată,şi tu ai nevoie să fii protejată. Acordă-ţi dreptul de a fi sensibilă şi indecisă! Însăşi faptul că-ţi arăţi punctele sensibile îţi demonstrează puterea şi curajul.