Câştigă un scaun de maşină pentru copilul tău împreună cu ALINAN (P)

1 61800 original jpg jpeg

Gama iepuraşului ALINAN a fost creată special din dragoste pentru copilul tău, mizând atât pe fericirea micuţului, cât şi pe liniştea părinţilor săi.

Povestea iepuraşului ALINAN se bazează pe experienţă adevărată a unei tinere farmaciste,mamă a trei copii. De-a lungul timpului,tânăra mămică şi-a investit toată experienţă,cunoştinţele şi resursele,în scopul creării unor produse sigure şi eficiente pentru toate etapele de creştere şi dezvoltare ale copiilor săi:Alinan Anticolici pentru alinarea durerilor,Alinan Vitamine şi Minerale pentru oase şi dinţi sănătoşi,Alinan Multivitamine pentru o dezvoltare armonioasă.

Pas cu pas,adaptat necesităţilor fiecărei etape de creştere,chintesenţa produselor ALINAN a fost extrasă din nevoia micuţilor de a fi alinati şi fericiţi. Pentru că,nu-i aşa:COPII FERICIŢI înseamnă PĂRINŢI LINIŞTIŢI.

Pentru că siguranţa copilului tău este cea care primează,iepuraşul ALINAN te ajută să-ţi menţii în siguranţă micuţul în călătoriile cu maşină,dându-ţi ocazia să câştigi un SCAUN DE MAŞINĂ.

În campania „ALINAN – COPII FERICIŢI,PĂRINŢI LINIŞTIŢI”,iepuraşul ALINAN oferă 500 de scaune de maşină pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 şi 8 ani. Pentru a participa la tombolă,vino în farmaciile partenere în perioada 22.01.2014 – 30.04.2014 şi cumpără unul din produsele ALINAN. La fiecare produs din gama ALINAN achiziţionat vei primi un talon pentru a te înscrie la tombolă.

Decupează talonul completat cu datele personale şi introdu-l în urnă special amenajată,aflată în farmacie. Toate taloanele înscrise şi completate corect vor participa la extragerea pentru cele 500 de scaune de maşină.

Participanţii la promoţie trebuie să păstreze jumătatea de talon cu numărul bonului fiscal,data şi ştampila farmaciei,pentru validarea ulterioară a premiului,în cazul în care sunt desemnaţi câştigători.

Nu uită:mai multe taloane,mai multe şanse de câştig!Pentru mai multe detalii,accesează www.alinan.ro  şi www.facebook.com/copiifericitiparintilinistiti.



Recente

Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg