Ce visezi in functie de sex

1 53444 original jpg jpeg

Bărbaţii şi femeile visează diferit, asta se ştie deja. În plus, reprezentantele sexului frumos tind să-şi amintească mai des şi mai detaliat visele, în timp ce bărbaţii au mai puţine coşmaruri, dar tind să aibă interacţiuni agresive cu alţi bărbaţi în visele lor.

Chiar dacă sunt în mare parte similare,visele adulţilor,bărbaţi şi femei,înregistrează unele diferenţe fascinante.În plus,trebuie să ştii că majoritatea asemănărilor şi deosebirilor modului de visare ţin şi de istoricul familial,trăsăturile de personalitate,nivelul de introvertire sau extrovertire a unei persoane,mediul cultural,sistemul de valori şi felul în care percepută lumea. Cu alte cuvinte,nu doar sexul trasează liniile de demarcaţie.

Cele mai comune vise

Deşi bărbaţii au mai multe şanse să viseze agresiuni fizice,se pare că femeile se confruntă cuagresiuni verbale,în timpul somnului.

Atât bărbaţii,cât şi femeile,au vise legate de locul de muncă,cu toate că bărbaţii au tendinţa de a visa situaţii de succes sau de monotonie,în timp ce femeile se confruntă cu provocările de la locul de muncă şi din mediul familial.

Bărbaţii visează mai des la:• Întâlniri cu străini,situaţii ce implică competiţie,succes sau eşec• Sex cu partenere necunoscuţi• Agresiune fizică şi violenţă• Maşini şi drumuri• Au vise scurte şi mai puţin colorate

• Membrii familiei,relaţii

• Săruturi,flirturi sau sex (cu cineva cunoscut)

• Agresiune verbală

• Exprimarea emoţiilor

• Pierderea celor dragi

• Au vise lungi şi mai colorate

Cercetatorii afirmă că visele reflectă experienţa şi statutul din lumea reală. Pentru bărbaţi,lucrurile vor fi mai ostile şi vor concura cu alţi bărbaţi necunoscuţi. La polul opus,femeile sunt mai interesate de relaţiile armonioase cu semenii şi de lucrul în echipă.

De asemenea,studiile arată că stima de sine a unei femei vine din felul în care aceasta reuşeşte să-şi gestioneze relaţiile,în timp ce la bărbaţi,stima apare din succesul înregistrat în câmpul muncii.

Ştiai că...

Femeile au în prezent mai multe vise legate de locul de muncă,decât în ​​anii anteriori,fără îndoială,ca o reflectare a vremurilor pe care le trăim?

În primul rând,femeile pun mai mult accent pe viaţa lor emoţională,în comparaţie cu bărbaţii.

Toate diferenţele psihologic-emoţionale îşi găsesc drumul către visele noastre şi,de aici,şi diferenţa dintre visele unui bărbat şi cele ale unei femei.

Spre deosebire de felul în care îţi sunt prezentate în anumite filme,visele erotice-cele din viaţa reală-sunt complet altfel şi,de obicei,neplăcute.

În cazul bărbaţilor,se întâmplă să se viseze alături de femei necunoscute. În ceea ce priveşte visulcu tentă sexuală,acesta nu are de-a face cu viaţa reală,deci nu e cazul să-ţi faci probleme.

Pentru femei,visele de acest fel se bazează mai mult pe lucruri deja întâmplate (cu fostul partener sau cu actualul) sau pe felul în care percep această latură (cum au fost crescute:cu ruşine sau cu dezinvoltură). De aceea,se poate întâmpla să te visezi făcând ceva interzis.

Citeşte şi:

Ce spune cifra erotică despre tine?

Ce dezvăluie visele erotice?



Recente

Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg