Cu cardul de credit faci economii la cumpărături

1 58207 original jpg jpeg

Devine tot mai avantajos să plăteşti cu cardul de credit decât cu cashVara e în toi şi dorinţa de a-ţi face toate poftele e acum mai mare ca oricând. Visezi la un concediu aparte, vrei o mulţime de lucruri noi, dar toate astea înseamnă cheltuieli. Ce ar fi să însemne şi economii? La prima vedere, pare imposibil. Nu şi cu un card de credit! Plătind cumpărăturile cu acest card, o parte din bani ţi se întorc în cont.

Loialitatea se răsplăteşte

Bunăoară,Bancpost îţi pune la dispoziţie programul Puncte Oriunde,prin care,dacă deţii un card de credit VISA sau American Express emis de această bancă,ţi se oferă puncte de loialitate pentru fiecare lucru cumpărat şi achitat cu cardul,oricând şi oriunde. Cu alte cuvinte,nu doar în reţeaua proprie de acceptare a băncii,care numără peste 9.000 de magazine partenere,din domeniiprecum electronice,IT&C,aparatură electrocasnică,îmbrăcăminte,bricolaj,bijuterii,clinici medicale şi farmacii,turism,mobilier sau articole sportive.

Credit pe plus:dobândă zero şi puncte de loialitate

Pentru cumpărăturile de valoare mare,produsul oferă un sistem de rate fără dobândă,care permite plata în 2până la 6rate cu dobândă zero,fără vreun cost suplimentar. Plata în sistemul de rate fără dobândă este foarte simplă. În oricare dintre cele 3.000 de magazine partenere Bancpost care acceptă plata în acest sistem,alegi produsul dorit şi anunţi vânzătorul că doreşti să plăteşti în rate fără dobândă. Numărul de rate va apărea pe chitanţa de POS,iar tranzacţia în extrasul de cont lunar.

Vestea şi mai bună este că banca acordă puncte de loialitate inclusiv la plata în rate fără dobândă,puncte care se transformă ulterior în până la 2% bani înapoi pe card.

Ce trebuie să faci

Paşii sunt simpli. Mergi la cumpărături şi colectezi puncte de fidelitate pentru tot ceea ce cumperi. Apoi,nu trebuie decât să suni la bancă pentru a transforma punctele acumulate în bani. Poţi să vezi aceşti bani pe extrasul de cont,la rubrica “Bonus PUNCTE ORIUNDE”. Mai multe informaţii poţi afla de pe site-ul dedicat,www.puncteoriunde.ro,unde găseşti şi un calculator de puncte.

Material realizat cu sprijinul Bancpost.