Locuieşti cu partenerul tău? Iată ce rişti!

1 62311 original jpg jpeg

Te-ai decis să te muţi împreună cu partenerul în aceeaşi casă? Cercetătorii au descoperit că luarea acestei decizii poate avea efecte negative asupra ambilor parteneri.

Pentru femeile care doresc să se mute împreună cu partenerul în aceeaşi casă,principala grijă nu ar trebui sa fie că de acum încolo vor face curăţenie pentru două persoane.

Conform unui studiu recent efectuat de cercetătorii britanici,femeile care se mută cu partenerul trebuie să fie îngrijorate în primul rând de kilogramele în plus pe care ar putea să le acumuleze.

O treime dintre femeile care au participat la cercetare au mărturisit că ajuns să mănânce mai mult după ce s-au mutat cu partenerul. Pe de altă parte,o treime dintre bărbaţi au precizat că mănâncă mai puţin şi au început să consume produse ca iaurturi sau salate.

Nutriţioniştii consideră că un cuplu care prepară mâncarea împreună nu ia în considerare nevoile diferite şi împarte mâncarea în mod egal.

“Să ai aceeaşi dietă cu a partenerului implică efecte asupra greutăţii corporale. Bărbaţii au nevoie de produse diferite care conţin Vitamina B,dar ei nu prea ştiu care sunt aceste alimente",a declarat nutriţionistul Fiona Hunter.