O zi perfectă de Sfântul Nicolae

1 47983 original jpg jpeg

Ce-ar fi viaţa noastră dacă în ea nu şi-ar face loc magia Sărbătorilor de iarnă? Ei bine, ar fi o mare pierdere, ar răspunde orice copil sau orice adult care păstrează o licărire de bucurie senină în suflet. Şi dacă tot este Moş Nicolae, nu pierde ocazia de a sta alături de cei dragi.

peraţiunea"curăţatul ghetuţelor"

Totul începe cu un plan bine ticluit. În primul rând,se pregătesc de cu seară ghetuţele de iarnă. În caz că ai uitat să-i aduci aminte sau nu ai avut timp să stai cu cel mic cât timp îşi aranjează încălţămintea,nu este prea târziu nici de dimineaţă. Copilul trebuie să ştie din timp cine este Moş Nicolae şi de ce trebuie să fie cuminte în aşteptarea lui. Povesteşte-i că Moş Nicolae vine la geamuri şi vede copiii care dorm şi sunt cuminţi,lăsându-le în ghetuţe dulciuri şi diverse cadouri pe care ei şi le doresc. Tot el este acela care-i pedepseşte pe cei leneşi şi neascultători lăsându-le o nuieluşă.Secretul din spatele cadourilor

După ce planul a fost pus în aplicare,ai grijă ca cel mic să-şi pună în papuci o listă cu cadourile pe care şi le doreşte. În caz că nu ştie să scrie,îi poţi veni în ajutor. Sfătuieşte-l să ceară lucruri pe care ştii că îţi poţi permite să i le cumperi,astfel încât să nu fie dezamăgit dacă primeşte ceva ce nu-şi doreşte. Un strop de şiretenie ţi-ar prinde foarte bine în aceste momente. Apoi,cum Moş Nicolae nu se arată niciodată,ai grijă ca cel mic să fie într-o altă cameră atunci când îi strecori cadourile în ghetuţe. Lasă-l pe el să descopere cadourile şi prefă-te la fel de mirată de rapiditatea şi promptitudinea cu care Moşul şi-a făcut meseria. Nu în ultimul rând,spune-i copilului că trebuie să fie cuminte în anul ce urmează şi că trebuie să lase şi un bilet de mulţumire pentru ceea ce a primit.

Pentru cei mai mari,povestea cu Moş Nicolae nu funcţionează la fel de bine ca la copii. Poate pentru că adulţii îşi dau seama când cresc de faptul că nu există în realitate un astfel de binefăcător. Cu toate acestea,pot să sărbătorească alături de familie venirea iernii şi se pot bucura de metafora bunătăţii şi a veseliei unui astfel de personaj. În caz că nu stai prea bine cu banii,nu este nevoie să te dai peste cap ca să petreci cu familia. Este de ajuns să faceţi împreună o plimbare sau să ascultaţi colinde ori să găţi împreună ceva mai special decât de obicei.



Recente

Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg
Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
Prajitura cu biscuiti si crema de zahar caramelizat  Sursa foto shutterstock 268179653 jpg
O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg
Cozonac Con jpg
Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg