Ingrediente Prăjitura cu banane care nu îngraşă

4 banane coapte
4 ouă
1/2 ceaşcă fulgi de ovăz pisaţi
o ceaşcă de stafide
o ceaşcă ulei de măsline
2 linguri bicarbonat de sodiu
un vârf de cuţin de scorţişoară

Citeşte şi: Cum faci cel mai bun vin fiert - reţeta pe care trebuie să o încerci

Mod de preparare Prăjitura cu banane care nu îngraşă!

Înainte de a te apuca de prepararea ei, aprinde cuptorul. Într-un vas, amestecă bine bananele, ouăle întregi şi uleiul de măsline în aşa fel încât să obţii o pastă omogenă. Adaugă, apoi, stafidele şi amestecă din nou. În fine, adaugă fulgii de ovăz pisaţi, scorţişoara şi bicarbonatul, potrivit avantaje.ro.

Pui cu miere şi muştar, o reţetă perfectă

Unge o formă de prăjitură cu ulei de măsline şi presară fulgi de ovăz mărunţiţi, cam cât iei de două-trei ori cu vârful degetelor. Adaugă compoziţia în formă şi bagă prăjitura în cuptorul preîncălzit timp de 35 de minute, la foc mediu.

Poftă bună!