Ciuperci cu sos de smântână

1 65020 original jpg jpeg

Ce ai nevoie: 7-8 ciuperci; 2 linguri ulei de măsline; 1 ceapă; 1 căţel de usturoi; 3 linguri smântână; 50 g caşcaval; 1 lingură de unt; sare; piper

Cum se prepară

Se taie ceapa mărunt,usturoiul se zdrobeşte şi ciupercile se feliază. Se călesc împreună cu două linguri de ulei până scade zeama lăsată de ciuperci,iar ceapa se înmoaie şi îşi schimbă culoarea. Se adaugă smântâna,sare şi piper,după gust.

Se toarnă compoziţia de ciuperci într-o formă termorezistentă unsă cu unt,se rade caşcaval deasupra şi se lasă la cuptor circa 10-15 minute.

Se servesc fierbinţi,alături de o garnitură de cartofi fierţi sau prăjiţi.



Recente

Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg