Ruladă cu legume

1 53423 original jpg jpeg

Ingrediente: 1 morcov mare,200 g broccoli, 1 chiflă,1 lingură margarină, 300 g fasole albă fiartă, 400 g foitaj, sare, piper.

Cum se prepară

1. Se spală morcovul şi broccoli. Morcovul se ­taie bucăţi ­mici,iar broccoli se desface bucheţele. Se fierbe morcovul în apă cu sare 5 minute,după care se adaugă bro­ccoli şi se mai lasă să fiarbă două minute. Se scurg şi se clătesc cu apă ­rece. Se pun ­într‑un castron şi se lasă să se răcească.

2. Chifla se taie cuburi mici,se prăjesc în margarina încinsă şi se pun în castron peste legume. Se adaugă fasolea fiartă,se condimentează cu sare şi piper,după gust,şi seamestecă.

3. Pe o planşetă presărată cu făină,se întinde aluatul puţin cu sucitorul. Se întinde amestecul cu legume,se rulează şi se aşază rulada într-o tavă cu hârtie de copt. Se unge cu puţină margarină topită şi se introduce la cuptor pentru 35-40 de minute,la foc potrivit.



Recente

clickpentrufemei ro imam kurniawan qoGdi3R3ekQ unsplash jpg
pexels heyho 6585753 jpg
Chiftele cu spanac  Sursa foto shutterstock 2025214406 jpg
shutterstock 2452382063 jpg
shutterstock 2277522461 (1) jpg
Mulțumim, Daniela, Emilia și Marian! (2) jpg
Beneficiile utilizării unui cap de manechin cu păr natural pentru practica de hairstyling jpg
Ce instrumente nu ar trebui să lipsească din trusa unui tehnician de unghii jpg
Cornuri in doua culori  Sursa foto shutterstock 31163509 jpg
Clatite cu branza si spanac  Sursa foto shutterstock 1415857712 jpg
2148845995 jpg
Organizarea meselor zilnice pentru femeia modernă cum să folosești eficient lada frigorifică jpeg
Prajtura cu nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 1928203232 jpg
Budinca de orez cu peste  Sursa foto shutterstock 480607888 jpg
shutterstock 256424824 jpg
shutterstock 1379805665 jpg
Guguluf cu gem  Sursa foto shutterstock 2504637363 jpg
shutterstock 492832387 jpg
curatenie   shutterstock 2087041777 jpg
shutterstock 551226070 jpg