Salată de curcan în lipie
Ce ai nevoie:› 4 lipii arăbeşti mici› 300 g carne de curcan› 1 ardei galben › 1 ardei verde› 2 roşii › 2 căţei de usturoi› 250 g brânză Feta› sare › piper
Cum se prepară:
Se taie carnea cuburi şi se prăjeşte în uleiul încins. Se scoate şi se pune într-un castron. Se curăţă ardeii de cotoare,seminţe şi se taie cuburi. Căţeii de usturoi se taie felii sau se zdrobesc. Se taie roşiile sferturi,se îndepărtează seminţele şi apoi se taie felii sau cuburi. Brânza se taie cuburi.
Se condimentează toate ingredientele cu sare şi piper,după gust,şi se amestecă uşor să nu se sfărâme. Se aşază salata pe cele 2 lipii,se împachetează şi se aşază pe farfuria de servit,tapetată cu frunze de salată verde. Alături se poate servi o cremă de brânză şi un ardei iute.