Cel mai bun tort cu pere şi pişcoturi

1 70819 original jpg jpeg

Pentru cel mai bun tort cu pere şi pişcoturi trebuie pregătit cu pere coapte. Ca să-ţi dai seama dacă o pară e coaptă, apasă uşor cu degetul lângă codiţă.

Dacă e moale,înseamnă că fructul e bun de mâncat. Pentru reţete culinare,alege perele tari şi cu coaja lucioasă. Dacă se întâmplă să cumperi pere necoapte,nu le ţine la frigider,pentru că nu se vor coace.

Cel mai bun tort cu pere şi pişcoturi – Ingrediente

-5 pere-20 pişcoturi-200 g zmeură,spălată şi scursă-20 g smântână grasă-10 g gelatină-3 linguri lapte-100 g zahăr pudră-zeamă de lămâie

Cel mai bun tort cu pere şi pişcoturi – Mod de preparare

Speli şi cureţi perele,apoi le tai feliuţe,le stropeşti cu zeama de lămâie şi le laşi deoparte.