Cel mai bun tort cu pere şi pişcoturi

1 70819 original jpg jpeg

Pentru cel mai bun tort cu pere şi pişcoturi trebuie pregătit cu pere coapte. Ca să-ţi dai seama dacă o pară e coaptă, apasă uşor cu degetul lângă codiţă.

Dacă e moale,înseamnă că fructul e bun de mâncat. Pentru reţete culinare,alege perele tari şi cu coaja lucioasă. Dacă se întâmplă să cumperi pere necoapte,nu le ţine la frigider,pentru că nu se vor coace.

Cel mai bun tort cu pere şi pişcoturi – Ingrediente

-5 pere-20 pişcoturi-200 g zmeură,spălată şi scursă-20 g smântână grasă-10 g gelatină-3 linguri lapte-100 g zahăr pudră-zeamă de lămâie

Cel mai bun tort cu pere şi pişcoturi – Mod de preparare

Speli şi cureţi perele,apoi le tai feliuţe,le stropeşti cu zeama de lămâie şi le laşi deoparte.



Recente

ramai confortabila ramai eleganta tendinte obligatorii in materie de incaltaminte de iarna pentru femei jpg
femeie eleganta sarbatori craciun 17597 jpg
Supa cu afumatura  Sursa foto shutterstock 1780012733 jpg
Rulada gem de caise  Sursa foto shutterstock 2076683032 jpg
CLICKPENTRUFEMEI amanda vick ohWf6YuzOQk unsplash jpg
Peste pe pat de varza  Sursa foto shutterstock 2363702885 jpg
Armonizarea facială cum îți poți îmbunătăți trăsăturile într un mod natural și echilibrat jpg
7e1f67ad18e7a1162149c30d2c7eab02 png
Imagine1 png
Rulada cu gem de fructe de padure  Sursa foto shutterstock 1744930400 jpg
femeie care se da cu parfum jpg
young woman with christmas present by christmas tree (1) jpg
trucuri pentru machiajul ochilor rezistent jpg
Varza a la Cluj  Sursa foto shutterstock 506811040 jpg
craciunite 1 jpg
portrait santa claus having christmas drink jpg
Idei practice pentru renovarea bucătăriei   spații mici, rezultate mari jpg
Rulada braziliana  Sursa foto shutterstock 192814724 jpg
Cum sa iti pastrezi parul hidratat iarna aceasta jpg
Cum să faci față petelelor dificile de pe plita pe gaz jpg