Desert cu magiun

1 55515 original jpg jpeg

Ce ai nevoie: › 1 pachet foitaj › 400 g magiun › 1 esenţă de rom › 6 linguri nucă › 50 g zahăr pudră › 2 gălbenuşuri

Cum se prepară:

Se amestecă magiunul cu zahărul pudră până se omogenizează,apoi se adaugă nuca măcinată şi esenţa de rom.

Apoi,se decongelează foitajul,se aşază pe o suprafaţă presărată cu făină şi se mai întinde puţin cu sucitorul.

Se taie pătrate de 10 cm,pe care se pun câte două linguri de compoziţie de magiun.

Se unesc colţurile două câte două pe diagonală,fără să se acopere toată umplutura.

La sfârşit,se ung cornurile cu gălbenuş şi se dau la cuptor pentru 40 de minute.



Recente

shutterstock 2581336237 jpg
Choux uri cu frisca si capsuni  Sursa foto shutterstock 2017598543 jpg
shutterstock 2062779884 jpg
Peste pane cu bere  Sursa foto shutterstock 178185473 jpg
shutterstock 2471287099 jpg
shutterstock 2088920074 jpg
Prajitura cu frisca si biscuiti  Sursa foto shutterstock 378077170 jpg
Crochete de cartofi cu mozzarella  Sursa foto shutterstock 1295330584 jpg
Poza de cover  Cum sa creezi un colt de poveste cu ajutorul magnoliilor  Sfaturi si recomandari practice Magnolie, flori, casa, curte, gradina jpg
Istoria brățărilor de gleznă De la simboluri sacre la accesorii moderne jpg
5 greseli de evitat in rutina de ingrijire a fetei jpg
Prajitura Semla  shutterstock 1653371791 jpg
shutterstock 2108259377 jpg
clickpentrufemei ro (21) jpg
Piure de cartofi dulci  Sursa foto shutterstock 1066526543 jpg
Prajitura musuroi de cartita  Sursa foto shutterstock 2247142895 jpg
shutterstock 2589962907 jpg
muscate 1 png
Cartofi dulci cu ierburi aromatice  Sursa foto shutterstock 2242194495 jpg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg