Ardei umpluţi cu carne de curcan
Încearcă şi tu reţeta de astăzi şi vei descoperi că aceşti ardei umpluţi cu carne de curcan sunt plini de savoare şi sunt ideali pentru cină, alături de o salată simplă.
Dacă îţi doreşti ca masa de seară să conţină un preparat mai sănătos,foloseşte o carne slabă de curcan şi orez brun în cazul în care renunţi la cel alb.
Ardei umpluţi cu carne de curcan – Ingrediente (6 porţii,o porţie însemnând jumătate de ardei)
-450 g carne tocată de curcan-1 căţel de usturoi,pisat-1 ceapă mică,tocată-1 lingură de pătrunjel sau coriandru,proaspăt tocat-1 linguriţă usturoi pudră-1 linguriţă chimion pudră-sare,după gust-3 ardei graşi roşii,spălaţi-240 ml apă+1 cub supă concentrată de pui-60 ml pastă de tomate-375 g orez (fiert)-ulei de măsline sau spray pentru gătit-25 g brânză cheddar rasă sau alt tip de caşcaval,după gust
Ardei umpluţi cu carne de curcan – Mod de preparare
Încingi cuptorul. Fierbi orezul. Torni puţin ulei de măsline într-o tigaie adâncă şi îl încingi la foc mediu. Adaugi ceapa,usturoiul şi coriandrul (sau pătrunjelul) în tigaie. Sotezi aproximativ 2 minute şi adaugi carnea tocată de curcan.
Află cum să prepari ardei umpluţi cu carne de curcan pe clickpoftabuna. ro