Ardei umpluţi cu carne de curcan
![1 69436 original jpg jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-f/f574666f-10d3-4855-a2a3-6c900e5fefb7/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D690%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Încearcă şi tu reţeta de astăzi şi vei descoperi că aceşti ardei umpluţi cu carne de curcan sunt plini de savoare şi sunt ideali pentru cină, alături de o salată simplă.
Dacă îţi doreşti ca masa de seară să conţină un preparat mai sănătos,foloseşte o carne slabă de curcan şi orez brun în cazul în care renunţi la cel alb.
Ardei umpluţi cu carne de curcan – Ingrediente (6 porţii,o porţie însemnând jumătate de ardei)
-450 g carne tocată de curcan-1 căţel de usturoi,pisat-1 ceapă mică,tocată-1 lingură de pătrunjel sau coriandru,proaspăt tocat-1 linguriţă usturoi pudră-1 linguriţă chimion pudră-sare,după gust-3 ardei graşi roşii,spălaţi-240 ml apă+1 cub supă concentrată de pui-60 ml pastă de tomate-375 g orez (fiert)-ulei de măsline sau spray pentru gătit-25 g brânză cheddar rasă sau alt tip de caşcaval,după gust
Ardei umpluţi cu carne de curcan – Mod de preparare
Încingi cuptorul. Fierbi orezul. Torni puţin ulei de măsline într-o tigaie adâncă şi îl încingi la foc mediu. Adaugi ceapa,usturoiul şi coriandrul (sau pătrunjelul) în tigaie. Sotezi aproximativ 2 minute şi adaugi carnea tocată de curcan.
Află cum să prepari ardei umpluţi cu carne de curcan pe clickpoftabuna. ro