Pârjoale de legume cu brânză

1 78984 original jpg jpeg

Dacă eşti o adevărată gurmandă, nu ai cum să nu încerci pârjoalele de legume cu brânză, care sunt la fel de gustoase ca cele din carne. Încearcă o reţetă simplă, pe gustul celor dragi.

Ai nevoie de:

1 morcov1 dovlecel2-3 cartofi2-3 căţei de usturoi1 lingură făină1 ou100 g brânză de vacisare

Mod de preparare

Fierbi cartofii în apă cu sare, apoi îi descojeşti şi-i pasezi. Îi amesteci cu morcovul, dovlecelul ras, bine stors, căţeii de usturoi pisaţi, brânza de vaci scursă, făina, oul şi sare, după gust. Formezi din compoziţie biluţe, pe care le aplatizezi şi le aşezi într-o tavă tapetată. Le dai la cuptor până când se rumenesc uşor, având grijă să le întorci la jumătatea timpului.



Recente

shutterstock 2581336237 jpg
Choux uri cu frisca si capsuni  Sursa foto shutterstock 2017598543 jpg
shutterstock 2062779884 jpg
Peste pane cu bere  Sursa foto shutterstock 178185473 jpg
shutterstock 2471287099 jpg
shutterstock 2088920074 jpg
Prajitura cu frisca si biscuiti  Sursa foto shutterstock 378077170 jpg
Crochete de cartofi cu mozzarella  Sursa foto shutterstock 1295330584 jpg
Poza de cover  Cum sa creezi un colt de poveste cu ajutorul magnoliilor  Sfaturi si recomandari practice Magnolie, flori, casa, curte, gradina jpg
Istoria brățărilor de gleznă De la simboluri sacre la accesorii moderne jpg
5 greseli de evitat in rutina de ingrijire a fetei jpg
Prajitura Semla  shutterstock 1653371791 jpg
shutterstock 2108259377 jpg
clickpentrufemei ro (21) jpg
Piure de cartofi dulci  Sursa foto shutterstock 1066526543 jpg
Prajitura musuroi de cartita  Sursa foto shutterstock 2247142895 jpg
shutterstock 2589962907 jpg
muscate 1 png
Cartofi dulci cu ierburi aromatice  Sursa foto shutterstock 2242194495 jpg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg