Pârjoale de legume cu brânză

1 78984 original jpg jpeg

Dacă eşti o adevărată gurmandă, nu ai cum să nu încerci pârjoalele de legume cu brânză, care sunt la fel de gustoase ca cele din carne. Încearcă o reţetă simplă, pe gustul celor dragi.

Ai nevoie de:

1 morcov1 dovlecel2-3 cartofi2-3 căţei de usturoi1 lingură făină1 ou100 g brânză de vacisare

Mod de preparare

Fierbi cartofii în apă cu sare, apoi îi descojeşti şi-i pasezi. Îi amesteci cu morcovul, dovlecelul ras, bine stors, căţeii de usturoi pisaţi, brânza de vaci scursă, făina, oul şi sare, după gust. Formezi din compoziţie biluţe, pe care le aplatizezi şi le aşezi într-o tavă tapetată. Le dai la cuptor până când se rumenesc uşor, având grijă să le întorci la jumătatea timpului.