Ruby a apelat la ajutorul medicilor esteticieni când avea 18 ani. Atunci, ea şi-a operat nasul, iar ulterior, ea a decis să-şi pună silicoane. Iar decizia aceasta a luat-o după ce i-a micşorat, pentru că i se părea că sunt prea mari.

Vedeta a ajuns, însă, de curând pe masa medicilor esteticieni. Nemulţumită de aspectul fizic al bustului ei, ea a ajuns din nou pe masa de operaţie.

Citeşte şi: Ioana Ginghină, mărturisiri neaşteptate după divorţul de Alexandru Papadopol: ”Au mai fost discuţii!”

”Prietenilor, a venit ziua cea mare! Greşelile copilărie… Rezolv o problemă mai veche pe care eu o aveam cu sânii şi pe care eu am ascuns-o de voi şi pe care nu îmi plăcea să o recunosc. Am greşit, repar!”, a povestit Ruby, potrivit VIVA!.

Ruby şi-a micşorat sânii, iar apoi i-a vrut din nou mari. Pentru că n-a ţinut cont de indicaţiile medicului estetician, ea a ajuns din nou pe mâinile medicilor.

Citeşte şi: 5 superstiţii de Halloween. De ce trebuie neapărat să te fereşti pe 31 octombrie

”Nu este om pe care să-l placă toată lumea. Îmi e efectiv ruşine să vorbesc despre asta. De proastă mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de complicat… şi pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari. Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela şi am făcut o reducţie. Am făcut treaba asta după ce am terminat liceul. După ceva ani am văzut că la modă erau sânii cum îi aveam în liceu. Şi am ce?! Eu nu sunt la modă?! Şi mi-am făcut implanturi de silicon. Nu pot să… Nu-mi plac sânii mei în momentul acesta. Ar trebui să-mi scot implanturile. Nu am atât timp cât să-mi permit să stau la pat. Am complicat şi eu lucrurile că a doua zi eram pe scenă. Sânul stâng nu e de ieşit în oraş… Trebuia să-mi fac lucrul acesta de multă vreme.”, a declarat Ruby la Interviurile VIVA!.